Radar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Hahaha şansımı sikeyim.. Üstteki mesajı yazdıktan sonra postacı geldi..

Durum bu :(

sen 2000 model ısuzu kamyon ile 67 km hız yap sonra ceza yeme :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Cezayı Dayıoğlu yedi de Kamyon dediğin TIR değil Hacı 67 bir şey değil yani :)

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Ne çok akıl koçu varmış forumda

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

hocam herkes ahlak dersi vermeye amma meraklıymış radar yerleri lazım hacılar ahlak dersi deil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

En son istanbula geldiğimde (1 ay önce) aracın navigasyonunu güncelledim, (Dj_alper sağolsun) istanbulda ve istanbula gelirken yollarda bulunan sabit radarların hepsini navigasyon söyledi sesli olarak uyardı, sende bir navigasyon alarak ve güncelleyerek bu gibi ceza durunlarının azda olsa önüne geçebilirsin,

Edit:Radar cezasına itaraz ettim ve kazandım, bilgi için,

http://www.tahribat.com/Forum-Radar-Cezasina-Itiraz-Ettim-Kazandim-179500/

Robinson_Crusoe tarafından 18/Tem/13 11:52 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

yaa bu tahrıbat gıtgıde mall dolmaya basladı gercekten yaa burda adam soru sormuss onunla kımse ılgılenmıyor gelmıss ndn oyle gıdıyon ndn boyle gıdıyon sanane kardesım bılıyorsan yaz bılmıyorsan basgıt ısın ne burda ne bosbogaz ınsanlar varr yaa sorunlumusunuz kardesım o ankı durumun ne getırdıgını bılemezsınkııı radar 120dır adam radara 121le gırmıstır bunumu sorguluyorsun kafandan sorununmuu var ? yasın kac ? gıt babanın yanında oturr ıbreyıı ızle kamıle bakk su forumda hangı konuya gırsem bı embesıl cıkıyor mutlaka mualefet oluyor adamın sorusuna cevap vercek bılgın yoksa burda konusmuycaksın zekanın yettıgı seylere yogunlas mılletıde sıteden sogutma aq

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

radara yakalanıp plakasına ceza gönderilecek bir arabam bile yok .

hsyn.ackgz > skype
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

En son istanbula geldiğimde (1 ay önce) aracın navigasyonunu güncelledim, (Dj_alper sağolsun) istanbulda ve istanbula gelirken yollarda bulunan sabit radarların hepsini navigasyon söyledi sesli olarak uyardı, sende bir navigasyon alarak ve güncelleyerek bu gibi ceza durunlarının azda olsa önüne geçebilirsin,

hocam sabit radarların yanı sıra sık sık mobil radar kurulan yerlerdede ötüyor :D

bir kaç ay sonra bir güncelleme çekeriz :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Cezayı Dayıoğlu yedi de Kamyon dediğin TIR değil Hacı 67 bir şey değil yani :)

afiyet olsun panpa :D

Bende dün akşam beylikdüzünden kartala gidiyordum E-5 den. akşam olsun yola çıkarım dedim trafik de açılır falan diye yoksa 97km o trafikte çekilmez. Herneyse.

zincirlikuyuya kadar her adam başı 70km Hız koridoru var. sağ şeritten gidiyorum 65 km hızla olmuyor önümdekiler 50leyle falan gidiyor. ortadan gitmeye başladım. Gayet güzel geldim edirnekapıya kadar ama etrafıma bakıyorum böyle millet yanımdan cayır cayır geçiyor. ulan diyorum bu hız koridoru sadece bana mı acaba diye. bi ara 2 BMW 1 AUDI kapışıyordu ulan dedim katılsam mı ki diye sonra aklıma şu geldi.

Onlar en az 2500 - 3000 motor benimki 1300 :D gerek bile yok dedim. 

onlar belki ya yakalanmayacaklar ya da yakalandıklarında Radar ı cezasını o anda cebinden çıkaracak paraya sahipler kasmıyorlar. ama ben 71 yapsam direk çevirirler veya eve yollarlar.

Son olarak eve 1 saat 38dk geldim. 4,6 litre yaktı. 

arabada opel corsa 2006 1.3 CDTI

tavsiye ederim yalnız bu şekilde mesafe yapacaksanız eğer açın camları sonuna kadar müziğide açın 70 i geçmeyin. tısıl tısıl gidiyorsunuz. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. hemde ekonomik geldim.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

hocam sabit radarların yanı sıra sık sık mobil radar kurulan yerlerdede ötüyor :D

bir kaç ay sonra bir güncelleme çekeriz :D

8. ayın başı gibi 2013.7 güncellemesi çıkacakmış üstat, yine rahatsız edeirm seni o konuda,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 22