Radio Scripti (İstek)
-
Merhaba arkadaşlar
DJ_alper ve FCN nin de desteğiyle bir radyo yayını yapmaya başladım.hobi olarak ilgileniyorum sadece ticari ya da başka bi kaygı gütmüyorum
Fakat kendime ait bir sitem yok
http://s2.myradiostream.com/59904.htm yayınlarımı bu siteden dinleyebiliyorlar
site her türlü kodu bana veriyor fakat web tasarım.web programlama hiç bi halttan anlamadığım için kendi sitemi yapamadım
internette biraz araştırma yaptım bi kaç script buldum ama onlarıda çalıştıramadım
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Ücretsiz olarak basit bi site yapabilecek ya da elinde basit de olsa bi script olan varsa paylaşabilecek müridlerin yardımını bekliyorum
Sitede olmasını istediklerim
-Radyoyu çalmak için bi flash player(kodları elimde var fcn sağolsun)
-winamp ve media playerde dinlemek için 2 menü ya da tuş her neyse (kodları elimde var)
-Radyoda çalan şarkının adının bulunduğu bi bölüm (kodları elimde var)
-istek paneli ya da chat paneli
Derseniz ki bütün kodlar elinde var neden sen yapmıyorsun dedim ya hiç anlamadığım bir konu
yardımlarınızı bekliyorum
-
https://rs382l35.rapidshare.com/#!download|382tg|107216670|RadyoAsrisadet.rar|96|R~0
buyur hocam bu var
-
ufak bir ayrıntı söyleyim :) myradiosteam den yapacağın ayyınlarda çalıştıracağın kodaki sitede sitenin reklam kodnu koymazsan radyo çalmaz
free işte :D
gel seni radyosmaya alalım hoca
-
Hocam bu scripti denedim ama çalıştırmayı beceremedim bi türlü
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ufak bir ayrıntı söyleyim :) myradiosteam den yapacağın ayyınlarda çalıştıracağın kodaki sitede sitenin reklam kodnu koymazsan radyo çalmaz
-----------------------------Tamam hocem yaz beni de geliyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------dj hocam bu teklif isteyen içinde geçerlimi :):) çok severim böyle işlerle uğraşmayı müzik vs :)
-
tahta bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tamam hocem yaz beni de geliyorum :)
-----------------------------akşam sana grubun adresini atarım sanada bi deneme yayını yaptırayım bakalım :)
güzel olacak güzel
-
tamam hocam bekliyorum ama elimde fazla şarkı yok benim
güncel şarkılar pek yok ama tedarik ederim
-
ra ra ra radyosmaaa
-
bi link gönderdim hocam. bak kafana göre dönersin bana:d