Radmin
-
radmin programını kullanan var mı aranızda? birisi benim pc ye yükledi. ben sildim onu ama tamamen silindimi yoksa format mı atmam lazım?
-
sildiğinden eminsen sorun yok
saatin yanında bi simgesi olur üzerine fareyle geldiğin zaman senin ip adresin yazar
-
o ip adresi yazan simgeyi nasıl kaldırabiliiz
-
radmin i hiç kullanmadım ama msconfig den kaldırmanı + regedit ten radmin ile ilgili tüm kayıtları silmeni + win.ini ve system.ini yi sysedit ten kontrol etmeni tavsiye ederim.
-
radminden o kadar korkmaya gerek yok porogram ekle kaldırdan yapman yeterli tirojen virüs falan değil uzaktan pc kontrolü yapan bi program ama bunu yaparken de sizi bilgilendiriyo zaten -
daredevil bunu yazdı:
o ip adresi yazan simgeyi nasıl kaldırabiliiz
server settingsden hide tray icon seceneğini aktifleştirirsen o işaret kalkar, program ekle kaldırda yoksa remote admin kalkmış demektir. -
tesekkürler saolun brde sitedeki remote admin 2.1 programında hata mı var ben indirmek istedim hata mesajı verdi
-
ctrl+alt+del > processes
listede r_server.exe varsa radmin vardir -
o sige var normalde prg ekle kaldırdan radmini sildim ama işte bi o saatin yanındaki simge kalmıstı
-
burculi kardesim ben radmin i devamlı kullanırım bilgim baya var.simdi eğer sana biri radmin i yedirdiyse ondan kurtulusun yok pc ye format atmadan cunku bazı virüs prg ları yakalıyamıyor.eğer pc ne format yada yeniden win yuklemezsen kurtuklusun yok devamlı pc ne girer sen ne kadar ip değişsende o kısının mail ine gider ve senden bu beladan kurtulamazsın.ben devamlı alm ların pc leirne giriyorum
-
sacmalami$sin meric
antivirusler radmini nie yakalasin ki? radmin gayet yasal bi program. uninstall ettiginde de hicbise kalmaz. ben tr'ye gittigimde kuruyorum, gelince de kaldiriyorum. IP static. format da atmiyorum. girebilecegini iddia ediosan ozelden gonderiim IP adresimi.
Toplam Hit: 15214 Toplam Mesaj: 13