Radyo Bozlak Yayında !..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

neşet ertaşın 2009 yada 2010 daki ankara konserine gitmiştim balgat da.çok severim radyo çok güzel olmuş eline sağlık hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam muharrem erteşda isteriz açıkçası. Eline sağlık.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hocam muharrem erteşda isteriz açıkçası. Eline sağlık.

istek kısmı hoşuma gitti ...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

neşet babayı elinden geldiğince yaşatmaya çalışan ve  şahane bir bozlak sitesi açıp bizlere kusursuz hizmet  veren sevgili abime teşekkürlerimi sunuyorum. iyi ki tanımışım canım abim. Al sazını da bi ortam yapalım ya. içmesem de dinlerim bilirsin :)

canım kardeşim benim bende seni iyiki tanımışım :) sende bilirsinki usta'nın yeri bende apayrıdır.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocalar eywallah.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Uzun zamandır yazmıyordum bu konuyu görünce yazasım geldi :De bir kamanlı olarak hayırlı olsun diyorum pek inceleyemedim ama telefon için bişeyler yaparsan harika olurdu hocam Android uygulama vs. 

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Uzun zamandır yazmıyordum bu konuyu görünce yazasım geldi :De bir kamanlı olarak hayırlı olsun diyorum pek inceleyemedim ama telefon için bişeyler yaparsan harika olurdu hocam Android uygulama vs. 

uygulama yok ama andorid dinleme özelliği var tunein var :) yazılıyor apk ve app

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

:) Kaman demişken hocam sorayım neresinden.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Elysion bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

:) Kaman demişken hocam sorayım neresinden.

Oranin eski belediye baskani benim cok yakindan akrabam. Turan Çelik

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

akraba çıkacanız yazaaaar :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonuma ekledim, serviste dinliyorum. Emeğine sağlık...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 48