Radyo Bozlak Yayında !..
-
neşet ertaşın 2009 yada 2010 daki ankara konserine gitmiştim balgat da.çok severim radyo çok güzel olmuş eline sağlık hocam.
-
Hocam muharrem erteşda isteriz açıkçası. Eline sağlık.
-
DrKill bunu yazdı
Hocam muharrem erteşda isteriz açıkçası. Eline sağlık.
istek kısmı hoşuma gitti ...
-
ruhii bunu yazdı
neşet babayı elinden geldiğince yaşatmaya çalışan ve şahane bir bozlak sitesi açıp bizlere kusursuz hizmet veren sevgili abime teşekkürlerimi sunuyorum. iyi ki tanımışım canım abim. Al sazını da bi ortam yapalım ya. içmesem de dinlerim bilirsin :)
canım kardeşim benim bende seni iyiki tanımışım :) sende bilirsinki usta'nın yeri bende apayrıdır.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocalar eywallah.
-
Uzun zamandır yazmıyordum bu konuyu görünce yazasım geldi :De bir kamanlı olarak hayırlı olsun diyorum pek inceleyemedim ama telefon için bişeyler yaparsan harika olurdu hocam Android uygulama vs.
-
by_Tet bunu yazdı
Uzun zamandır yazmıyordum bu konuyu görünce yazasım geldi :De bir kamanlı olarak hayırlı olsun diyorum pek inceleyemedim ama telefon için bişeyler yaparsan harika olurdu hocam Android uygulama vs.
uygulama yok ama andorid dinleme özelliği var tunein var :) yazılıyor apk ve app
-
by_Tet bunu yazdı
:) Kaman demişken hocam sorayım neresinden.
-
Elysion bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
:) Kaman demişken hocam sorayım neresinden.
Oranin eski belediye baskani benim cok yakindan akrabam. Turan Çelik
-
akraba çıkacanız yazaaaar :))
-
Telefonuma ekledim, serviste dinliyorum. Emeğine sağlık...