Radyo Dinlemenin Kotaya Etkisi Nedir ?
-
İyi Akşamlar Bugün Turkcell 3G Aldım 4 Gb Kotalı.Çevreden duyuyorum 3g modemlerin normalden daha fazla kota aşımına uşradıgını bu yüzden tedirginim.Acaba Radyo dinlemek kotayı ne ölçüde etkiler merak ediyorum.
-
yaf al 2 liraya radyo dinle
-
devamlı dosya cekiyo hocam netten 3 le 5 le dinlediğin kaliteye göre değişir, bi bağlantı takip programı ile test edebilisin
5 kb ile çekiyo olsa 5*60*60= 18000 kb bda 18 m eder
3 kb ile çekiyo olsa 3*60*60 = 10800 kb buda 10 mb eder...
böle hesaplicaksın işte...
-
phoneix bunu yazdı:
-----------------------------
Zeki Kardeşim Benim :DDinlediğim Radyo Programının Frekansı Yok Burda.Kısacası Burdan Çekmiyor
-
NiGhT_SouL bunu yazdı:
phoneix bunu yazdı:
Zeki Kardeşim Benim :DDinlediğim Radyo Programının Frekansı Yok Burda.Kısacası Burdan Çekmiyor
Asıl zeki kardeşim espri o yafrum illa sonuna gülücük mü koymak gerekiyor bak kodum:) -
32 kbpslik bir radio yayını ortalama saatte 18 mb kadar veri aktarımı yapar...
-
renegadealien bunu yazdı:
devamlı dosya cekiyo hocam netten 3 le 5 le dinlediğin kaliteye göre değişir, bi bağlantı takip programı ile test edebilisin
5 kb ile çekiyo olsa 5*60*60= 18000 kb bda 18 m eder
3 kb ile çekiyo olsa 3*60*60 = 10800 kb buda 10 mb eder...
böle hesaplicaksın işte...
Teşekkürler Rene Hocam.
http://www.radyotatlises.com.tr/canli_yayin.html Yayına bağlanmaya çalışıyorum.Müsait olan varsa dinlesin. -
32 kbps yide 32 kbit per seconddur saniyede 32 kbit yani bit olduğu için 8 e böl 4 kbyte
yani 3 ile 5 ile eğil 4 ile indiriyomuş 4*60*60 = 14400 yani 14 mb bişi tam olarak...
http://www.phazeddl.com/search/netlimiter.p1.htm buradan netlimiteri indir kur devamlı takip edersin.
-
senmisin lan jandarma astsubay :D
-
renegadealien bunu yazdı:
senmisin lan jandarma astsubay :D
hiç benzemiyor :D bide askerlerle ugrasmak kolay değil diyor gavat -
hacı ben turkcell 3g çıktığından beri kullanıyorum 4 gblık paket günde kafadan 5-6 saat net başındayım radyo mydonose full açık ay sonuna kota dolmuyor üstüne bikaç tane film indiriyorum :) korkmadan dinle bişey olmaz bit kadar download yapıyor zaten, muzo ile yastık sohbetlerini dinliyorsun galiba :D hadi iyi dinlemeler