Radyo Dj Leri Arıyoruz
-
Yeni açılacak radyomuza Dj olacak arkadaşlar arıyoruz.
- Sam 2-4 Kullanmasını bilen tercih sebebidir
- 18 yaş üstü
- anons yapabilecek ve doğal olarak mikrafonu olan :)
- 7/24 yayın vardır.
Dj mürid aramaktayız :)
Başvurularınızı cevap olarak pm olarak farklı şekillerde gönderebilirsiniz :)
-
mesir macunu ücretsizmi olacak dj lere ? :D
-
isim arıyodun ne oldu ismi ??
-
Alper Hadi Ya Onayladınmı Onaylamadınmı ?
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------
isim arıyodun ne oldu ismi ??
-----------------------------radyosma oldu hoca
Burda ön talep topluyorum sonra herkesle tek tek ayrı görüşeceğim zaten dün video döküman hazırladım
sitemizi Fcn yapmakta hala daha :) acelemiz yok yavaş yavaş olacak sağlam olacak
Bir kaç mürid birleşerek ortak projeye girdik sırf zevk ve farklı deneyimler için :)
Unutmadan 1 kişi lazım yönetmen için Dj lik yapmayacak djleri yayına sokacak yayından alacak dj salatalığı açacak kapayacak sabah dan akşama kadar online olacak :)=
-
hacım internetim olaydı evde yardımcı olurduk. sam 2 bizim işimizdi bir zamanlar aaahhh ahh okul zamanlarım aklıma geldi bir an
-
25 hazrandan sonra uygunum ancak sam2 yi bilmiyorum. Hevesliyim ama ogrenebilirim :) hangi tarz müzik olcak bide onuda yazarsan kıyak olur
-
zeratul bunu yazdı:
25 hazrandan sonra uygunum ancak sam2 yi bilmiyorum. Hevesliyim ama ogrenebilirim :) hangi tarz müzik olcak bide onuda yazarsan kıyak olur
-----------------------------eğitim videolarımız ve programlarımız hazır olacak hoca
yayın türü karışık türkçe ve yabancı pop / pop slow
arasıra geceleri ufd saz çalar felan :) öyle işte :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------eğitim videolarımız ve programlarımız hazır olacak hoca
yayın türü karışık türkçe ve yabancı pop / pop slow
arasıra geceleri ufd saz çalar felan :) öyle işte :)
ufd saz çalmıyo ki :) -
hocam programları tam bilmiyorum ama sam 2yi şu anda indirip bakıcam deneyebilirim
-
vazgectim gerek yok