Radyo Hosting Aylık Sadece 10 TL Kaçırmayın Yanında Portal Kurulumuda Hediye
-
Kampanyamız devam etmektedir sayın murıdlerim kacırmayın.
yarım saatte kurulum.
-
şimdi kısa yollu bir hesap yapalım
32 Kbit/sn hizmeti 50 kullanıcıya verdiğinizi varsayalım
50 * 32 = 640 Kbit eder :) birde sunucunuzun kaynak tüketimlerini varsayalım.hadi bu paketten 5 tane satmış olun 640 * 5 = 3.2 mbit hat eder :)
3 mbitten 50 lira gelir elde ettiniz.sunucunuzun kaynak tüketimi vs.vs. eklersek aylık 200 lira civarına patlayacaktır ortalama.
bu 150 lirayı ceptenmi vericeksiniz yoksa sunucunuz full limitlerine ulaşınca insanlara bahanemi üreteceksiniz :)
arkadaşım rica ediyorum atlamayın hizmetleri adam gibi verin 2 gün sonra kayboluyorsunuz bu fiyata bu hizmet verilemez.tabi cebinizden karşıladığınız durumlar hariç -
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi kısa yollu bir hesap yapalım
32 Kbit/sn hizmeti 50 kullanıcıya verdiğinizi varsayalım
50 * 32 = 640 Kbit eder :) birde sunucunuzun kaynak tüketimlerini varsayalım.hadi bu paketten 5 tane satmış olun 640 * 5 = 3.2 mbit hat eder :)
3 mbitten 50 lira gelir elde ettiniz.sunucunuzun kaynak tüketimi vs.vs. eklersek aylık 200 lira civarına patlayacaktır ortalama.
bu 150 lirayı ceptenmi vericeksiniz yoksa sunucunuz full limitlerine ulaşınca insanlara bahanemi üreteceksiniz :)
arkadaşım rica ediyorum atlamayın hizmetleri adam gibi verin 2 gün sonra kayboluyorsunuz bu fiyata bu hizmet verilemez.tabi cebinizden karşıladığınız durumlar hariç
-----------------------------hocam kaybolduğumda konumu bole yaralakı mıllet benden hızmet almasın.
sunucu parsına gelınce demkkı karsılıyorkı yaptım bu hızmeti bırakta o yonunu ben düşünim.
şimdi bende senden bi ricada bulunuyorum lütfen ortada bişi olmadan böle gereksiz postlarla konumu kirletme.
"adam gibi" lafına gelince ona yorum bile yapmıcam.
-
kampanyamız 9 TL ye dusurulmustur haydın djlıge :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Blog-Kurulumu-5-Gb-Host-Ftp-10gb-Bant-Bisuru-Mail-Info-Domain-10tl-106843/1/
Bende konumun reklamını yapayım hazır üstte mevzu bunada ihtiyacı olan vardır belki =Hayırlı satışlar gardaşş =
-
saol hocam sanada hayırlı satıslar
-
dinleyici sayısını 100 e cıkardım arkadaslar ve fıyat yıne aynı kalmıstır
kampanya devam ediyor acele edin