Radyo İsmi Help Me
-
Merhaba arkadaslar ben radyo actim simdide domain alıcam ama daha radyo ismine karar veremedim guzel bisey olsun istiyorum bi kac isim geldi aklıma onlarda varmis hadi bi isim bulalım
-
Tbtradyo , dassakradyo koy :) Radyoyu açınca söle de bakalım.
-
edit:bana ne oluyor ki.sildim yazdığımı.
-
kafam cem uzanda kaldı, gencparti pardon gencradyo abü xD
-
uzanradyo olabilir :D
rteradyo.com
deşşakradyo da güzeL bi öneri gerçeKten :D -
genc radyo olabilir daha isim onerilirinizi bekliyorum Oss den cıktım simdi 180 soru a.q ben daha 60 70 inci sorudayim daha bi baktım 3 kisi cıktı dedim süremi bitti :) bi baktım daha 1 saat olmus adamlar sınava girdi desinler diye girmisler her halde
-
-
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------
genc radyo olabilir daha isim onerilirinizi bekliyorum Oss den cıktım simdi 180 soru a.q ben daha 60 70 inci sorudayim daha bi baktım 3 kisi cıktı dedim süremi bitti :) bi baktım daha 1 saat olmus adamlar sınava girdi desinler diye girmisler her halde
-----------------------------hoca bn onu dalgasına söledm biz 1 yıl önce arkadsla acmıstk gencradyoyu hatta domain de almstk net uzantlı xD amma velakin ben ayrıldım soradan arkadas suan devam ediyo mu bilmiom eer kararlıysan domainle ilgili konusabilirim arkadasla..
-
ya kararlıysan deil radyoyu aldım suan free bi domainle site kullnıyom dosyalarsa okulun sitede :(
bana bi domain ismi kaldı
-
www.radiomadio.net
-
radyotek?