Radyo Mydonose Top 40 38.Hafta(TB)
-
kiltlemeni söyledi sanırım arkadaş
-----------------------------Gizlenecek Bişi Yokki Ama, Özel Değil Bence Genel Bir Paylaşım Herkes Faydalansın..
-----------------------------bncede öyle yani gizlilik içeren bir konu değil. Herkes paylaşmalı
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gizlenecek Bişi Yokki Ama, Özel Değil Bence Genel Bir Paylaşım Herkes Faydalansın..
-----------------------------bncede öyle yani gizlilik içeren bir konu değil. Herkes paylaşmalı
-----------------------------müyap ile sorun çıkmasın diye yanlış anlaşılmasın rahatsız olup şikayet edenler çıkabiliyor bence de sadece üyelere özel olmalı bu konu
-
PanxeR bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------müyap ile sorun çıkmasın diye yanlış anlaşılmasın rahatsız olup şikayet edenler çıkabiliyor bence de sadece üyelere özel olmalı bu konu
hepsi yabancı parça sorun yok -
Supersın adamım ;) saol...
-
Çok güzel bir paylaşım sağol :)
-
bloodmage bunu yazdı:
Çok güzel bir paylaşım sağol :)
-----------------------------Hepiniz Sağolun.
Teşekkürleriniz Gelecek Paylaşımlarımın Habercisidir :)
-
emeğinize sağlık çok güzel paylaşım.
-
ellerinden öpmüşüm. forever radyo mydonose. Yalnız 27. şarkı bozuk ben özellikle o şarkıyı çok sevdim indirmek isteyen kaçırmasın.http://www.4shared.com/audio/s5s7_18E/Hossam_Habib_-_Shoft_Be_Enaya.htm
-
26kk025 bunu yazdı:
ellerinden öpmüşüm. forever radyo mydonose. Yalnız 27. şarkı bozuk ben özellikle o şarkıyı çok sevdim indirmek isteyen kaçırmasın.http://www.4shared.com/audio/s5s7_18E/Hossam_Habib_-_Shoft_Be_Enaya.htm
-----------------------------Sağol hocam indiriyorum beyler bunu hotfıle upluyacak yok mu turbobit sorun çıkarıyor....