Radyo Yayını
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
Asosyal bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
yooo ben dırek winamptakı lıstenı mıllete dınletmeyı demıstım gercek radyo hostıng yanı :D
-----------------------------oda mümkün al videolu anlatım : http://www.genckolik.net/webmaster-genel/51184-winamp-ile-radyo-yayini-yapmak-detayli-anlatim.html
-----------------------------hocam lutfen denemedın seylerı yayınlama surda
ve yarım yamalak yazılmıs dokumanları
bu dokumana bakarak sen radyo kuramassın.
-----------------------------iyilik yap denize at. dostum kafan mı güzel senin? her yardım isteyen adam için o yardım istediği dosya veya programı pc'ye kurup testmi edelim yani? yarım yamalak dediğin olay direk türkçe video'lu anlatım. neyse tbt'de senin gibileri görmek üzücü.
-
Asosyal bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
yooo ben dırek winamptakı lıstenı mıllete dınletmeyı demıstım gercek radyo hostıng yanı :D
-----------------------------oda mümkün al videolu anlatım : http://www.genckolik.net/webmaster-genel/51184-winamp-ile-radyo-yayini-yapmak-detayli-anlatim.html
-----------------------------hocam lutfen denemedın seylerı yayınlama surda
ve yarım yamalak yazılmıs dokumanları
bu dokumana bakarak sen radyo kuramassın.
-----------------------------iyilik yap denize at. dostum kafan mı güzel senin? her yardım isteyen adam için o yardım istediği dosya veya programı pc'ye kurup testmi edelim yani? yarım yamalak dediğin olay direk türkçe video'lu anlatım. neyse tbt'de senin gibileri görmek üzücü.
-----------------------------hacı bu vıdeoda bırcok ayrıntı atlanmıs onu soylemeye calısıyorum tmm yardım edıyorsun ama benım mesajımı alıntı yapıp edıyosun ona bakma benım dedıgım daha kolay der gıbı ama bılmıyosun kı bazı seylerı anlatmamıslar adam bu dokumanı verıyosun ama kac gun ugrassada kuramıcak radyoyu.
ve tbt gormek olayına gelınce ben bunu daha once denedım vede kurdum zorluklarını cıkabılıcek sorunları ne yapılıcanı falan ıyı bılırım bı kısı hakkında konusmadan once bıraz dusun hocam nese kolay gelsın sana.
-
groups.im sitesinden once kendine bi msn grubu acarsan, ve listendeki istedigin arkadaslarini bu gruba davet edersen, konusma penceresinede html radyo kodunu yazip gonderirsen, msn grubundaki activity paneli acik olan herkes radyoyu dinleyebilir

-
listen2myradio.com
burdan gerçekten free shoutcast kurabilrisin
winamptan yayın yaparsın.
-
Gerçekten çook teşekkür ederim ama winamp olayını daha önce denedim başaramadım flatcast ise pek sağlıklı değil içlerinde en cazibi winamp gibi duruyor umarım başarabilirim bu sefer