Radyoaktif Yöntemle Patates Soyan Amca
-
myblackworldweb bunu yazdıtosun bunu yazdı
Parmağa dokundurma diyo zarar verebilir ahaha:))
dalga boylarını gösteriyo bilgisayardaki yazılımdan .bu yaşta bi mizah çok şaşırdım açıkçası :D
görev yöneticisi- performans-cpu grafiğine çift tıkla. ekranı büyüt :) al sana yazılım
Herşeye inanmıştım fakat yazılımdaki dalga boyu ele vermişti, oynama yoktu! fakat hala izliyordum :D
-
amcam tezgahı iyi kurmuş yalnız
şaban'ın mesela yani olayına dönmüş
emekli olunca biz de böle mi olacaz lan :/
-
o da bişi mi ntv hackerlar üzerine bi haber yapmıştı.. işte hackerlar böyle çalışıyo diye.. tam ekran görev yöneticisi o aynı ekranı açtmış..
pc başındaki eleman random klavyeye abanıyodu :D iyi gülmüştüm tabi niye gülüon mal demişti herkes..
-
Kahretsin, 1:20 ye kadar (3 isini birlestirip yüksek frekanslı yeni ışın elde edene kadar) uyanamadım ciddiyetle izledim. Amca çok inandırıcı hiç gülmüyor muhteşem yapmış.
-
HolyOne bunu yazdı
Kahretsin, 1:20 ye kadar (3 isini birlestirip yüksek frekanslı yeni ışın elde edene kadar) uyanamadım ciddiyetle izledim. Amca çok inandırıcı hiç gülmüyor muhteşem yapmış.
asdadas şeyh sen 5 dakka ilerisine kadar goremiyomuydun ben ona inanip katilmistim tarikata :P
-
Daft bunu yazdı
amcam tezgahı iyi kurmuş yalnız
şaban'ın mesela yani olayına dönmüş
emekli olunca biz de böle mi olacaz lan :/
Ahaha sen daha beter olursun mk :D
-
çakışmanın monitördeki görüntüsü ne amk :D
-
yarısından biraz daha fazlasını baya baya patatesin soyulacağını bekleyerek izledim amk :|
hayır elindeki alet bildiğin masaj aleti. satılıyor her tarafta onu bildiğim halde ışın çıkacak diye bekledim amk.
açmayın dedeler açmayın, nolur youtube u açmayın.
-
HolyOne bunu yazdı
şeyhte yediyse biz gidelim :D
-
Böyle dedem olsa her gün tuz ruhuyla yıkarım