Radyosma Test Yayını Başladı!
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
insan bi pm filan atar senin ismi kullandık filan der be alper. :)
http://tahribat.com/Forum-Radyoya-Isim-Lazim-138682/1/#1612495
-----------------------------len yazmıştım ayrıca teşekkür etmiştim sana itenin başına haller gelince benim cvp uçmuş :)
-
Vatana millete Hayırlı uğurlu olsun :D artık mesir reklamlarını bol bol dinleriz :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------len yazmıştım ayrıca teşekkür etmiştim sana itenin başına haller gelince benim cvp uçmuş :)
-----------------------------be be be ben ceee şu aradaki cingılları değiştirin lo çok garip olmuş :)
ra ra ra radyosma. olmamış haci ordaki ses kötü geliyor kulağa tiz yapmak yerine kalın laştırın sesi adamın kulağını müzik dinlerken rahatsız ediyor
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------be be be ben ceee şu aradaki cingılları değiştirin lo çok garip olmuş :)
ra ra ra radyosma. olmamış haci ordaki ses kötü geliyor kulağa tiz yapmak yerine kalın laştırın sesi adamın kulağını müzik dinlerken rahatsız ediyor
-----------------------------yayın kalitesinden şikayetçi olan tek sensin :)
daha kaliteli ses donanımları kullanalım :)
-
hocam hayırlı olsun ses kalitesi ve şarkı uyumları çok güzel ama biraz pop dışında da çalsanız :)
-
Alper cuma günleri rock'n roll gecesi olsun...
-
ben bu radyo işlerinden hiç anlamam ama hep demişimdir kendi kendime kekşe yüksek kalitede (320 kbps) yayın yapan bir radyo olsa. Bu işsin alt yapısı nedir falan bilmem ama böyle birşeyin yapılması mümkünse yapsanız süper olur.
-
oksijen bunu yazdı:
ben bu radyo işlerinden hiç anlamam ama hep demişimdir kendi kendime kekşe yüksek kalitede (320 kbps) yayın yapan bir radyo olsa. Bu işsin alt yapısı nedir falan bilmem ama böyle birşeyin yapılması mümkünse yapsanız süper olur.
-----------------------------hoca yayın kalitesini yükseltmen şu olur
sen isterse 720 k bas yayını şarkılar genelde 256 k yani sen ne basarsan bas o çıkar
2. unsur dinleyici o ses kalitesinde dinlerken interneti daha çok kullanır ufk downloadlarda bile kesilmeler olur onlarıda göz önünde bulundurduk
radyosmadaki oto djdeki şarkıların hepsi 256 k 44100 khz dır tek tek elimden geçti farkındaysans bir şarkı yüksek bir şarkı sesi düşük değildir :)
-
dj istiyoruz paso şarkı çalıyo :W
-
inception bunu yazdı:
dj istiyoruz paso şarkı çalıyo :W
-----------------------------off :) ömrümü yedin önceki yazılarımı oku tekrar tekrar yazdırma