Rahatsız Edici Filmler
-
Sevdiğim türden filmler. Pc ye geçince bir göz atayım sklıma gelen olursa ben de eklerim.
-
Kynodontas'ı izlemiştim birkaç sene önce, hani rahatsız edilicilikten ziyade bunaltıcı bir film. Bazı kısımlarda yakamı paçamı tutup parçalamak istediğim oldu desem yeridir. Bir de Vomit Gore Trilogy var ki seriyi kimseye tavsiye etmiyorum, deneysel mi deniyor ne deniyor tarzına tam bilmiyorum da sürekli kesip biçmeler, orasını burasını kesip kesilen yer ile cinsel ilişkiye girmeler ve dahası, on dakikada bir balkona çıkıp derin nefes alamayacaksanız izlemeyin. :D
-
izlemediğim merak ettiklerim var, bulunsun mesaj.
-
KrypT bunu yazdı
Kisisel favorim olan Gummo listede yok.

gummo harikadır abi ya.. şu çocuğu nasıl oynatmışlar helal olsun valla.
-
-
RockZs bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Kisisel favorim olan Gummo listede yok.
gummo harikadır abi ya.. şu çocuğu nasıl oynatmışlar helal olsun valla.
Hocam filmi gectim tek basina o kuvet sahnesi insani hayattan sogutur.
-
hiçbiri öyle etkilemedi beni fakat seneler önce begotten pek etkilemişti.
-
la izlemeyin şunları ya. Dünya da o kadar harika film varken bunları izliyorsanız cidden, sadist felansınız heralde :D
-
Tengri bunu yazdı
la izlemeyin şunları ya. Dünya da o kadar harika film varken bunları izliyorsanız cidden, sadist felansınız heralde :D
Izliyoruz cunku bunlar da hayatin bir parcasi. Eger hep o harika filmleri izlersek, hep o harika muzikleri dinlersek, hep o harika masallari okursak haberlerde uc gencin 65 yasindaki evsiz bir adama tecavuz edip vahsice oldurdugunu duydugumuzda "Olamaz boyle bir sey. Nasil yaparlar bunu?" gibi tepkiler veririz biz de. Halbuki bu olay dunya capinda o kadar siradan ki... Insanlar bunlari gormezden geliyor, hayati gunluk gulistanlik algilamayi tercih ediyor.
Bu filmler bana insanoglunun da ne kadar primitif bir hayvan oldugunu hatirlatiyor, bana gundelik yasamin toz pembe ortusunun altinda yatan boku ve sidigi hatirlatiyor, bana toplumun otekilerinin, curumuslerinin her daim etrafta oldugunu hatirlatiyor ve ben bunlara hayranlik besliyorum.