Rahatsızlık Veren Biri Varda!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ya abicimp engellle olsun bitsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ya engelle olsun bitsin illa kahramanlık mı yapcan ak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Bak sana bi virüs veriyim onu at adama 2 palavra sık manyak olur :) adam ağlayabilir hiçbi garanti veremem yanlız hauahauh

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    nasil bir vrus icimizde patlamasinda guzelse verde deneyim bir kackisi uzerinde

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CasperBjK
    CasperBjK's avatar
    Erkek

arakdaşım ya o kadar gıcık ediyorsa icecold dedikleri donduran programın tek donduruşta 1 hafta çözmeyen bi versiyonu var onu araştır haftada bi dondurursun.. bulursan buraya da yolla emi :D

en kötü ihtimalle format attırırsın bilgisayarına da bu kadar acımasız olur musun orasını bilemiyorum sen seç?

Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez ama söylediği herşeyi düşünür!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiRePiRaTe
    FiRePiRaTe's avatar
    Erkek

arkadaşlar bendede bi program var adı Denyo Launch v.4 çok güzel bi program adresi yazıyorsun orda gitmesi istediğin mesajı yazıyorsuj sonra 1 kaç şey daha launch tuşu var orda ona basınca adama 400 500 tane mail geliyor ve adam o maili silemiyor böylece gelen kutusunu doldurunca bi daha mail gelmiyor ben daha yeniyim bana mesela bu denyo launch programımı size vermek için nasıl buraya koyacağımı gösterirseniz koyardım neyse selametle kalın...

!!..SATAN İS ANGEL..!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    Alparslan_MHP bunu yazdı:

arkadaşlar bendede bi program var adı Denyo Launch v.4 çok güzel bi program adresi yazıyorsun orda gitmesi istediğin mesajı yazıyorsuj sonra 1 kaç şey daha launch tuşu var orda ona basınca adama 400 500 tane mail geliyor ve adam o maili silemiyor böylece gelen kutusunu doldurunca bi daha mail gelmiyor ben daha yeniyim bana mesela bu denyo launch programımı size vermek için nasıl buraya koyacağımı gösterirseniz koyardım neyse selametle kalın...

Hahhahaahahah:)))))))))))))))))))))))))))) geberdim Len akşam akşam.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bendede msn donduru  cu diye bi program var www.tamindirç.com linkinden bulabilirsiniz fazla işe yarayıp yaramadığını bilmiyom ama hedefi yazıyosunuz oraya kitlniyo ve devamlı saldır yapabiliyosunuz çok basit bi program ve oldukçada ufak bi boyutu var isteyene yollaya bilirim,burayada koyabiliyosak koyabilirm sizin için güzel bi programa benziyo donduruldu die iletiler çıkıyo ve oldugça tatmin edici gözüküyo sizin için herkeze teşekkürler

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    abi engelle olsun bitsin :D eğer başka msnlerden ulaşmaya kalkarsa adamı tanıyosan döv :D dövemiyosan msn adresini değiştir :D olmadı 155i ara sonra polisle dalga mı geçiyon desinler içeri atsınlar sende kurtulursun :D  abi kusra bakmayın karne toto kuponu gibi o yüzden espiri yapamıyom manyadım gibi bişey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bendede msn donduru  cu diye bi program var www.tamindir.com linkinden bulabilirsiniz fazla işe yarayıp yaramadığını bilmiyom ama hedefi yazıyosunuz oraya kitlniyo ve devamlı saldır yapabiliyosunuz çok basit bi program ve oldukçada ufak bi boyutu var isteyene yollaya bilirim,burayada koyabiliyosak koyabilirm sizin için güzel bi programa benziyo donduruldu die iletiler çıkıyo ve oldugça tatmin edici gözüküyo sizin için herkeze teşekkürler

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 4035 Toplam Mesaj: 29