Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
Rakipbul.Com / Ankara İcin Takım Çıkartsak?
Rakipbul.Com / Ankara İcin Takım Çıkartsak?
-
Cumleten iyi aksamlar.
Bilenler vardır halısaha ligi. Girip takım olusturup lige katiliniyor. Tahribat isminde bi takim kurup katilsak nasıl olur ? Ankara icin konusuyorum, Ankara'da olanlardan gelen cikar mi ? Takimlar 7 kisiden olusuyo bu arada. Klasik halisaha macı yani.
Bombayı atayım bi, cikacak mi bakalım.
Edit. Hazirda takimi olup kaleciye ihtiyaci olan varsa pm me fast.
NoToLeRaNcE tarafından 15/Kas/15 21:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Gececilere up.
Yiyip icip yatmayin amk bi mac yapalim, 6 kisi yok mu ayip lan :/
-
Defans oynarım gelirim
-
Eski kondisyon kalmadı ama ayağıma hakimim. Solak lazım olursa varım
-
bende gelirim, bir haftalığına izin alim anca kendime gelirim amk senelerdir koştuğumuz yok
-
Hocalar bende aksam 6 dan sonra musaıtım petrol ofisi yıldız takımı okul takımlarında kalecılık yapmıslıgım var ben kalecı olurum
-
arkadaş ne garip yer burası :)
normal zamanda kaleci bulamazsın solak bulamazsın defans bulamazsın herkes forvet olur..
izmirde de bi grup oluşsa haftada bir ter atsak ben varım yani :)
-
oynarim bende ama surekli futbol oynayan biri degilim sag kanatta oynayabilirim. bir de hangi hali sahada oynanacak .kisin ortasinda yayan her yere gidemeyebilirim.
-
Hocam takım oluşturursanız ilk taraftariniz benim :)
-
whopper bunu yazdı
oynarim bende ama surekli futbol oynayan biri degilim sag kanatta oynayabilirim. bir de hangi hali sahada oynanacak .kisin ortasinda yayan her yere gidemeyebilirim.
Atlar oynayamiyo hocam kusura bakma
NOT: İNCE
-
marad10a bunu yazdıwhopper bunu yazdı
Atlar oynayamiyo hocam kusura bakma
NOT: İNCE
cok ince oldu goremiyom reyiz ac biraz :m
edit: vaov haberlere bahtım ve anladım at eti.. düşündürücü..hmm...
whopper tarafından 03/Ara/15 22:56 tarihinde düzenlenmiştir