Ram Alıcam Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

dostlar blitz ddr 400mhz   512mb ram var yanına 1gb ram almayı düşünüyorum ekran kartım bütünleşik bu arada onuda vurguluyayım ne önerirsiniz.. :D

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

ddramlar piyasada çok pahalı şu an kingston 1 gb ddr2 35 milyona varkn kingston ddr pc3200 400 mhz rame 80 milyon para istiyorlar

tavsiyem gittigidiyordan 2. el bir ddr alman.50 milyona bulabilrsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DDR lar DDR2 lere göre pahalı gerçektende ama başka sansın yok alıcasan.. 

ram alırken makinanın kaldırabileceği bi sınır olabilir ona dikkat et mesela benim ark'ın laptop'a 2gb max.. 

Birde geçen şahit oldum kingston ve oem ram bir arada çalışmadı.. nedendir bilemiyoruz.!. sorun verdi.. aynı marka almaya dikkat et derim.. 

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    elinde bir tane 512 varsa birtane daha 512 alıp cift kanal calıstır. 512nin yanına 1gb almak sacma olur.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

512'yi ver , kat üstüne 2 GB al Hiç uğraşma:D

Bu arada Adam Bana Ram'a 150 Ytl çektiydi ?

Ulen sövmeyeyim diyom ama bu herifin anasını bellemek şart oldu...

Yarın ilk iş , bana 905 ytl ye sade kasa satan ustune ustelık fatura kesmeyen ve 1 gb lık bir pc yi kaktıran adamın anasını belliyecem... O şimdi uyuyor... Yarın Mor Gözlerle uyuyacak amk!...

Biraz karkagaşa herşeyi halleder...

Yetti efendilik mefendilik kalmadı..

Demek 80 Ytl vay amk!... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Aç anakartının kitapçığını en  yüksek kaç mhz destekliyorsa ona göre çıkar 512 eski rami yeni dual ram set yap onun yerine en stabil öyle çalışır. İkinci el sakın ram alma çok başın ağrır.

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    yaa ben bu kitapçığı kaybettim nasıl öğrencem max kapasiteyi*** bide bu 512 yi verip 2gb almak çok mantıklı geldi :D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    yaa bide bişey sorcam ama fazla gülmeyin pek bilgim yok bu konuda :D:D şimdi ben bu ddr 400 mhz ram ı versem yerine 2 gb ddr2 ram falan alabilirmiyim.. yada ddr 667 mhz ram falan onları değiştirebilirmiyim... :D:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hayır yapamazsın, DDR ise DDR olamlı.. Frekanslarıda aynı olmalı 400 ise 400 almalısn..

Ha eğer anakart 667 destekliyor ise o zaman alabilirsin fakat taktığın ve mevcut ram in frekansları aynı olmalı biri 400, biri 667 olmamalı..

bilgisayarın marka modelini yada anakartın marka modelini googledan yaz orda bilgilerine ulaşırsın..

Ayrıca mevcut ram in üzerindede kaç mHz frekansında olduguda yazar, oradanda öğrenebilirsin... 

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    darkknight Hoja Bende Var 512 mb 400mhz Ram.. Anakartımı Değiştirdim Drr2 Aldığım İçin.. O Ramler Ona Uyuşmuyor.. ve Boşta Duruyor.. Sana Satabılırım İstersen Tabi.. Pm Ulaşabilirsin..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hoca benim makinada 512 mb 333 mhz (markasını bilmiyorum) bir ram vardı. Bende gittim ek olarak kingston 512 mb 400 mhz ram aldım gayet iyi çalışıyor. (Yalnız ramleri takarken sırasına dikkat et benim makine sırayı tutturmamı istedi :))

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 2435 Toplam Mesaj: 15