Ram Almak İsteyenler?
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
kaptırdık :W desene ..
hayırlısı olsun @ BosphorusPasha
-----------------------------elime gecince buraya ilan edicem hocam merk etmeyn.
-
bu arada elimde 2 tane p4 2.8 işlemci
1 tane de ddr400 512mb kingston ram var .Uygun fiyata taliplerini beklerler..:)
-
2 lik ram satılmıstır.
bilginize..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------sağol hocam yalnız başıma gelen sizede gelmesin havale yaptım ziraatten 65 verdim :D 10 lira havale ücretiymiş ziraatte.. Neyse hayırlı olsun :) Güvenilir kişilik Vermeye gitti kargoyu Denendi onaylandı ;) Teşekkürler hocam..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------sağol hocam yalnız başıma gelen sizede gelmesin havale yaptım ziraatten 65 verdim :D 10 lira havale ücretiymiş ziraatte.. Neyse hayırlı olsun :) Güvenilir kişilik Vermeye gitti kargoyu Denendi onaylandı ;) Teşekkürler hocam..
-----------------------------hocam emin misin ya ben ziraatten havale yapıyorum hep beleşe yapıyorum ücret felan keilmiyo
edit: bankadan mı yaptın hocam sen? ben atm den yapıyorum bedavaya
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam emin misin ya ben ziraatten havale yapıyorum hep beleşe yapıyorum ücret felan keilmiyo
-----------------------------kartsiz işlemde alıyolar hocam :) bende kart yok sevmem kart mart ayaklarını :) şubeden yapmak zorunda kaldım o yüzden
-
hocam emin misin ya ben ziraatten havale yapıyorum hep beleşe yapıyorum ücret felan keilmiyo
-----------------------------kartsiz işlemde alıyolar hocam :) bende kart yok sevmem kart mart ayaklarını :) şubeden yapmak zorunda kaldım o yüzden
-----------------------------geçmiş olsun oz aman hocam :) olsun hayırlı olsun :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
hocam emin misin ya ben ziraatten havale yapıyorum hep beleşe yapıyorum ücret felan keilmiyo
-----------------------------geçmiş olsun oz aman hocam :) olsun hayırlı olsun :)
-----------------------------sağol hocam :) yinede sıfır gibi dediği için sorun etmiyorum kendime.. ama arkadaş güvenilir benim gibi hızı satıcı :D
-
konuyu okumadım satılmadıysa ddr2 i alırım o fiyattan pm atarsan sevinirim.
-
Amac konuya hasar vermek degıl,elbette tahrıbattakı kardeslerımın elındekı malları bırbırlerıne kakalamasını ısterım
Şaka bı yana elbette bırbırınıze uygun satışlarda bulunun,bunları gordukce benımde pc i satasım gelıyor yanı o derece
Neyse ben şeyi dicem ...2 ay once istanbuldan yazıoglunun o sokakta gold felan varya ordan ıcerı gırıyorsun orda saglı sollu bılgısayarcılar var,onların bırınden 1Gb lik ddr2 ram almıştım sanırsam 800ghz di.Laptop ıcındı ama ve 20 lıraya almıstım.birde ekran taktırmıstım 140 da oydu hepsıne 160 mı ne vermıstım ıste :)