Ram Azaldı! (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bilgisayar çok yavaşladı.. bi haftadır.. ram 512 den 120 ye düşmüş.. neden olabilir sorun acaba.. geçenlerdede monitör açılmıyordu.. ekran kartı mı  kullanıyor rami ne oluyor sizce?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet ekran kartı rami kullanıyor BIOS ekranından ayarlayabilirsin

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet ekran kartı rami kullanıyor BIOS ekranından ayarlayabilirsin

nasıl yapmam gerekiyor.. hangi ayarları değiştirmem lazım ordan..?

bide nod32 var bende ondada şimdi dosya sistem monitörü başlatılamadı yazıyor.. durduk yere iş açtı başıma.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    extradan bişeyler yüklemediysen eklemediysen çek bi format garanti olsun bios dan olacak iş deil
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    usta formatsız bi yolunu bulmalıyım..ama en kötü ihtimalle format olur yine.. bios ekranını fazla kullanmadığımdan pek bilgili değilim.. ekranla ilgili ayarları yada ramla ilgili düzeltmeleri nasıl yapıcam acaba.. yanlış bişey yapsam ne olur mesela..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yokmu  yardım etmeye gönüllü biri?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yeni bir ram al :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

vista işletim sistemlerinde flash bellekleri ek Ram olarak kullanılabılıyor.. xp ısletım sıstemlerı ıse bu ozellıge sahıp degıl ama Readyboost die bı programla cp ısletım sıstemlerındede flash belleklerı ek ram olarak kullanabılıyoruz.. ne kadar gercek ram kadar verımlı olmasada cok iyi verım sağlıyormuş.. yanlız belleğin readyboost ozellıgıne sahip olması lazım

not: ram 512 den 120 e düşmüş derken ne demek ıstedın tam anlayamadım

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı:

tecrube etmedim ama kullanilacak bellegin okuma yazma hizinin biraz hizli olmasi gerekiyor sanirim. dahan once kulana varsa tecrubelerini paylasirsa sevinirim. 

En azindan diske yedekleme yaparkenski seslerden kurtulur insan pozitif dusununce :P 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

vista işletim sistemlerinde flash bellekleri ek Ram olarak kullanılabılıyor.. xp ısletım sıstemlerı ıse bu ozellıge sahıp degıl ama Readyboost die bı programla cp ısletım sıstemlerındede flash belleklerı ek ram olarak kullanabılıyoruz.. ne kadar gercek ram kadar verımlı olmasada cok iyi verım sağlıyormuş.. yanlız belleğin readyboost ozellıgıne sahip olması lazım

not: ram 512 den 120 e düşmüş derken ne demek ıstedın tam anlayamadım

hani bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimizde orda özellikleri görüyoruzya.. yok p4 2,80 falan yazıyor orda ram da önceden 512 yazarken 120 ye düşmüş..

Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 10