Ram Çalan Şerefsizi Şikayet Etmek
-
sRcN bunu yazdı
millet ne şerefsiz ne orospu çocuğu olmuş arkadaş. En iyisi bi home video ile teslim öncesi sistem özelliklerini alın daha sonra da teslim sırasında orada dükkanda açın pcyi yada açtırın sistem özelliklerine bakın ve bakarken görüntü kaydı alın daha sonra suç duyurusunda bulunun hatta 16GB falan ram takın çalabilitesi yükselsin ağzının suyu aksın piçin.
hocam işi bilmeyen insan 16 ram takar mı herifin götü yemez onu çalmaya.
-
c0nverse bunu yazdı
hocalar burda ram çalan bir cd dükkanı var benim başıma hiç gelmedi ama çoğu kişin 4gb lık ramlarini alıp yerine 521 mb koyuyo en son bi arkadaşın başına geldi açayım dedim konuyu üstelik adam internetten oyun indirip korsan olarak satıyor.ne yapılabilir buna piçi de hiç sevmem
Arkadaşların dediği gibi tamire gitmeden önceki özellikleri kaydedip tamir sonrası özelliklerindeki farkı kanıtlamanız lazım. Bir de tamiri yapan kişiye ücreti ödediğinize dair fiş filan olursa her türlü şikayetiniz istediğiniz sonuca ulaşır. Haklıysan sonrasından korkmaya gerek yok. Hiç olmadı 3-5 sopa atarsınız. tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir :)
Efendi tarafından 04/Eki/13 13:18 tarihinde düzenlenmiştir -
kısa ve öz dövün
-
Ciddi söylüyorum eğer baktın işi yasal yollardan halledemiyorsun adamın arabasının lastiklerini patlatın.Eğer arabası yoksa adama nie çaldın lan diyin eğer itiraz eder yada artistlik yaparsa dövün.
-
adliyeyle avukatla uğraşamam derseniz bi temiz dövün.
uğraşirim derseniz, kameraya herşeyi kayit edin bilgisayarin içindeki parçalari tek tek gösterin kaydı kesmeden bilgisayari adama teslim edin,
alirkende ayni şekilde kamera kaydıyla alin ve içindeki parçalari gösterin. ve kaymakamliklarda olan tüketici mahkemeelerine verin onlar geri kalani halleder. fiş almayi unutmayin ama.
-
aynısını bizim maalledeki bir adam yapıyordu sigaradan öldü yalnız.. ne hikmetse
-
zone bunu yazdı
aynısını bizim maalledeki bir adam yapıyordu sigaradan öldü yalnız.. ne hikmetse
adem abi boşuna tartarak vermiyor kasayı. :) bende yeni duydym tartma olayını.
-
Manual telkin (dayak) vasıtasıyla durumu düzeltebilirsiniz.
-
o zaman ben bi adam tutuyum dövdürüyüm pezevengi :D
-
senin arkadaşlardada hafif kırıklık varmış hacı ben bilgisayarımı vericem alırken bakıcam ram eksik ve hiç bir şey yapmayacağım , padişah torunu olsa bile en azından söyler insan la abicim ram eksik verdin falan diye zaten o zıt gidince kavga çıkar çözülür iş , insanlar çok ilginç bu kadar unutmayın hakkınızı savunmayı