Ram Lazım (Büyük Sevap)
-
Arkadaşlar banada lazım varsa kullanılmayan elinizde yollarsanız cok makbule gecer (:
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
diğer ihtiyacı olan arkadaşlar kendi konularını açıp burayı karıştırmazsa sevinirim
-----------------------------hocam her ram ihtiyacı olan yeni konu açarsa tbt hapı yuttu. Açılan bir konuya yazmak daha iyi bence.
-----------------------------hoca o zaman bekleyin ben işimi halledeyim bitireyim tepe tepe kullanın konuyu
bu şekil ortalık savaş alanına dönüyor
-
aslında banada ddr ram lazım ama böle konu acmak aklıma gelmedı ulen kreyzı
edit ddr 512 karsılıgında ucretınıde verebılırım ılgılılılere duyrulur kreyzı kusura bakma hoca :d
-
Kreyzi bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
benim elimde duran boş bir ram var ama ne özellikte bişey istiyon kaç mhz, ddr kaç? bunları belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz
edit bendeki ram bu:
KVR667D2N5/1G 1GB DDR2 Ram 667MHz
-----------------------------hocam bu iş görür hele takılı olan 330'u düşündüğümüz de eğer yollabilirsen özelden bilgileri yollıyım
diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum düşündükleri için
diğer ihtiyacı olan arkadaşlar kendi konularını açıp burayı karıştırmazsa sevinirim
edit : dersaneden yeni kafeye geçtim onun için geç cevap yazdım
-----------------------------pm attım hocam
-
herkese teşekkurler
dream hoca yollayacak yarın ürünü çok teşekkür ediyorum :)
-
bana da tv karti lazim :D
varsa hayrina gonderecek olan pm atsin :D
-
herkes fazlalıklarını çıkarsın hepsini satıp tbt buluşması düzenleyelim çıkan parayla :D
-
:)
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------aslında banada ddr ram lazım ama böle konu acmak aklıma gelmedı ulen kreyzı
edit ddr 512 karsılıgında ucretınıde verebılırım ılgılılılere duyrulur kreyzı kusura bakma hoca :d
-----------------------------hacı bende 2 tane 512 var ddr sana onları 50 tl versem çok olurmu
bende üstüne 40 koyup tek 1gb alıcam anakartta 2 slot var yükseltemiyorum ilerde 1 gb bidaha alıcam