Ramazan-I Şerifiniz Mübarek Olsun..
-
Herkese hayırlı ramazanlar. Orucun bazı faydaları aşağıdaki resimde yazılı =)
Ancak ben birkaç önemli detayı sizlere hatırlatmak isterim:
Hz.Muhammed sav şöyle buyurmuştur: "İçinizden bir kimse ramazan ayına ulaşırda vakit namazları ile teravih namazlarını kılarak orucunu tutarsa Allah onun tüm geçmiş günahları bağışlar"
Günahlarım çok diye üzülmeyin. Gördüünüz gibi 1 ayda hepsini silmek mümkün. Allah tövbeleri kabul edendir. Şirk koşmayın yeter ! Allah sonsuz rahmet sahibidir. Sizide affetse O nun için sorun değildir. Anneniz sizi çok sever, düşünür, önemser ve herşeye rahmen affeder. Annenizi yaratan ve onun kalbine bu sevgiyi, merhameti veren Allah sizi neden bağışlamasın ?
-Özel bir dua. Özellikle ramazan ayında bu duayı sık sık yapın. (Allah ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet ve tüm müslümanları da affet )
Bu ramazanda en karlı çıkan kişilerden olmanız dilerim.

-
Az gülelim:)

-
Hayırlı mübarek olsun inşallah.Şehr-i Ramazan'ın nefis terbiyesi üzerindeki tesirinin ve rahmet kapılarının açılabilmesi için hususi olarak sahurda,iftarda ve ikisi arasında geçen zamanlarda,ekseri olarak da tüm bir hayat boyunca Rasul-ü Kibriya (s.a.v) Efendimiz'in Sünnet-i Seniyye'sine tabi olmak gerekir. Rasulullah (s.a.v) buyurdular ki ; Men tereke sunneti fehuve indallahi minel hasirin/Her kim ki sünnetimi terk ederse,Allah indinde hüsrana uğrayanlardan olur.
-
Geldi ramazannn :)
-

-

Benim de bu karikatür gelir aklıma.. Çok gülerim.. :D :D