folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ramazan-I Şerifiniz Mübarek Olsun..

Ramazan-I Şerifiniz Mübarek Olsun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkese hayırlı ramazanlar. Orucun bazı faydaları aşağıdaki resimde yazılı =)

Ancak ben birkaç önemli detayı sizlere hatırlatmak isterim:

Hz.Muhammed sav şöyle buyurmuştur: "İçinizden bir kimse ramazan ayına ulaşırda vakit namazları ile teravih namazlarını kılarak orucunu tutarsa Allah onun tüm geçmiş günahları bağışlar"

Günahlarım çok diye üzülmeyin. Gördüünüz gibi 1 ayda hepsini silmek mümkün. Allah tövbeleri kabul edendir. Şirk koşmayın yeter ! Allah sonsuz rahmet sahibidir. Sizide affetse O nun için sorun değildir. Anneniz sizi çok sever, düşünür, önemser ve herşeye rahmen affeder. Annenizi yaratan ve onun kalbine bu sevgiyi, merhameti veren Allah sizi neden bağışlamasın ?

-Özel bir dua. Özellikle ramazan ayında bu duayı sık sık yapın. (Allah ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet ve tüm müslümanları da affet )

Bu ramazanda en karlı çıkan kişilerden olmanız dilerim.

http://www.dinibil.com/images/resimler/orucunyararlari2.jpg

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Az gülelim:) 

v

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Hayırlı mübarek olsun inşallah.Şehr-i Ramazan'ın nefis terbiyesi üzerindeki tesirinin ve rahmet kapılarının açılabilmesi için hususi olarak sahurda,iftarda ve ikisi arasında geçen zamanlarda,ekseri olarak da tüm bir hayat boyunca Rasul-ü Kibriya (s.a.v) Efendimiz'in Sünnet-i Seniyye'sine tabi olmak gerekir. Rasulullah (s.a.v) buyurdular ki ; Men tereke sunneti fehuve indallahi minel hasirin/Her kim ki sünnetimi terk ederse,Allah indinde hüsrana uğrayanlardan olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Geldi ramazannn :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

oruc

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

Benim de bu karikatür gelir aklıma.. Çok gülerim.. :D :D

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 6824 Toplam Mesaj: 47