Ramazanda Ask

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeTs
    NeTs's avatar
    Erkek

oruc tutma demek ne demek oruc bır farzdır aynen namaz gıbı aynen hacca gıtmek gıbı bunları yapmak zorundasın bunlar keyfi olarak yapılmaması dusunulemez!

Sigara İçmek Öldürür....:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    kısaca bilgilendiriyim bazı arkadaşları orucun bozan şeyler

yemek yeme
    zevk veren şeylerin kullanımı / sigara eroin masturbasyon votka vs
    gerisini biliyosunuz zaten

şimdi şu iki maddeyi tartışmışınız diş macunu tat verir doru ama tat veriyo diye oruc bozuluyomu sigara zevk veren bişey olduğu için öyle ramazan ayı sadece aç kalmayı ifade etmiyo burda önemli olan kötü alışkanlıklardan kurtulmak,diş macununun tadı var tamam ama yutmazsan sorun yok ek olarak örnek veriyim toprak yemekte orucu bozmuyor neden çünkü toprak bir gıda değil yaşamınızı sürdürmenize yardımcı olan şeylerin yenmesi orucu bozar taş yut tadı vardır tuzlu bişeydir ama sen taş yiyerek hayatını devam ettiremessin diş macunuda bunun gibi bişey.Ağzı suyla çalkalamada orucu bozmuyo hepsini tükür sonra bitti yanlışlıkla yutarsan nolur onu bilemem :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elvis
    elvis's avatar
    Erkek
    bu konuda sözü hocama bırakıyorum

sn zekerya beyaz

elvis
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyx0753
    boyx0753's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bence allah affedicidir zaten camiye giderken neden temiz elbise giyeriz o zman oruçluyken camiyede gitmeyelim bi düşünsenenize o kadar kişinin ağızı kokuyor tamam allah katında mis kokusu olarak gözükebilir ama burada yani dünyada bi insanı rahatsız edip kusturabilirde ya kusturduğunuz kişi oruçlu ise bakın ibadetini yapan birinin ibadetini bozdunuz o zaman günahını siz düşünün!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kith-Kanan
    Kith-Kanan's avatar
    Erkek

GoolgeleR bunu yazdı:

Beyler peki ramazan ayındayız diyelim aldınız manitayı yanınıza geziyonuz manita oruç tutmuyoo sen tutuyoon kız diyo ki: hadi bişeyler içeliim!

ne book yiyiceez benim başıma geldi mecburen içtim!

bu gerçekmi bozdunmu yani?? (gerçi benimde bozulmuştu ama beklemediim bi anda <biyoloji anlatırken hatuna> bi kız beni öptüde ondan :)

*667* Neighbour Of Satan Born To Lose, Live To Win...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maho_05
    maho_05's avatar
    Erkek

Le  dişmacunu tabikioruç bozar  öle  bişi olurmu  çünkü tat  veriyo  hatta  mecburen  diş  fırçalarken  az da olsa  su  yutuyoz.oroçluyken  diş  fırçalanmaz sadece  miswak kullanılabilir..ben  böle biliyorum en azından  ve de  bunun doğru olduguna eminim..

MaHo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    konuyla ilgili yorum yapmıcam diğeceğim sudur ki orucluyken diş fırcalanmaz. ayrıca harama hiç bakılmazz

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

RaCiNGeR bunu yazdı:

konuyla ilgili yorum yapmıcam diğeceğim sudur ki orucluyken diş fırcalanmaz. ayrıca harama hiç bakılmazz

SEVGİLİ KARDEŞİM SENİN SÖYLEDİKLERİNEDE KATILIYORUM AMA İŞİN KOLAYI VAR;

KARDEŞİM KIZLA RAMAZANDAN SONRA (YANİ BU GÜNLERDE) KONUŞ YANİ RAMAZANDA KONUŞMA BU KADAR BASİT A.K. AL BU GÜNLERDE İSTEDİĞİNİ KONUŞ KIZLA HADE BOLŞANS SANA :)))

Fuck this world if they cant understand me!!!
Toplam Hit: 4063 Toplam Mesaj: 29