folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ramdan Veri Kurtarma Ve İçeriğini Görme

Ramdan Veri Kurtarma Ve İçeriğini Görme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ram üzerindeki bilgiyi programla değiştirip oyunlarda hile yapıyorduk , okumak , değiştirmek mümkünde bizim ulaştığımız değerler

hep sayısaldı hocam. Yani açık bir programdaki online kişi sayısı veya metin sayısı gibi şeyler.

İlk kez duydum böyle bir olayı, bunu kullanarak telefonlardaki oyunlara bike müdahale edile bilşrmi acaba,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Edilebilir (bir ölçüde). Windows için bellek korumalı (diğer çok kullanıcılı işletim sistemleri için de). Windows'ta programı debug ettiğinizi söylemeniz gerekiyor (her programda çalışmaz, editör zaten bu işlemi yapıyor).

Oyunlar için cheat engine programını kullanmayı deneyebilirsiniz. YT'de bir sürü "nasıl yapılır" videosu var:)

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

ram üzerindeki bilgiyi programla değiştirip oyunlarda hile yapıyorduk , okumak , değiştirmek mümkünde bizim ulaştığımız değerler

hep sayısaldı hocam. Yani açık bir programdaki online kişi sayısı veya metin sayısı gibi şeyler.

İlk kez duydum böyle bir olayı, bunu kullanarak telefonlardaki oyunlara bike müdahale edile bilşrmi acaba,

Android için Game Guardian isimli bir program var bu işe yarayan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

pc kapandiktan sonra birkac dakika icinde ramden bitlocker keylerini okuyan bi manyak vardi bi aralar. soyledigin mumkun hocam.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

pc kapandiktan sonra birkac dakika icinde ramden bitlocker keylerini okuyan bi manyak vardi bi aralar. soyledigin mumkun hocam.

Öyle bir şeyi bende duymuştum hatta deneyini yapmışlardı galiba, ram mı pc kapandıktan sonra dondurmuşlardı ardından içindeki verilere erişmişlerdi, nasıl yapmışlar diye hayranlık duymuş ve merak etmiştim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 16