Ramdan Veri Kurtarma Ve İçeriğini Görme
-
PanxeR bunu yazdı
ram üzerindeki bilgiyi programla değiştirip oyunlarda hile yapıyorduk , okumak , değiştirmek mümkünde bizim ulaştığımız değerler
hep sayısaldı hocam. Yani açık bir programdaki online kişi sayısı veya metin sayısı gibi şeyler.
İlk kez duydum böyle bir olayı, bunu kullanarak telefonlardaki oyunlara bike müdahale edile bilşrmi acaba,
-
Edilebilir (bir ölçüde). Windows için bellek korumalı (diğer çok kullanıcılı işletim sistemleri için de). Windows'ta programı debug ettiğinizi söylemeniz gerekiyor (her programda çalışmaz, editör zaten bu işlemi yapıyor).
Oyunlar için cheat engine programını kullanmayı deneyebilirsiniz. YT'de bir sürü "nasıl yapılır" videosu var:)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
ram üzerindeki bilgiyi programla değiştirip oyunlarda hile yapıyorduk , okumak , değiştirmek mümkünde bizim ulaştığımız değerler
hep sayısaldı hocam. Yani açık bir programdaki online kişi sayısı veya metin sayısı gibi şeyler.
İlk kez duydum böyle bir olayı, bunu kullanarak telefonlardaki oyunlara bike müdahale edile bilşrmi acaba,
Android için Game Guardian isimli bir program var bu işe yarayan.
-
pc kapandiktan sonra birkac dakika icinde ramden bitlocker keylerini okuyan bi manyak vardi bi aralar. soyledigin mumkun hocam.
-
ipTelefon bunu yazdı
pc kapandiktan sonra birkac dakika icinde ramden bitlocker keylerini okuyan bi manyak vardi bi aralar. soyledigin mumkun hocam.
Öyle bir şeyi bende duymuştum hatta deneyini yapmışlardı galiba, ram mı pc kapandıktan sonra dondurmuşlardı ardından içindeki verilere erişmişlerdi, nasıl yapmışlar diye hayranlık duymuş ve merak etmiştim,