Ramiz Dayı Replikleri
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------
40'ına kadar Monte Kristo Kontu'nu okumamış insan gider Ezel'e efsane dizi, süper dizi, şahane dizi der. Şöyle bir karşılaştırın bulabileceğiniz tek fark zamandır...
-----------------------------ayılıp bayıldığımız yabancı bir dünya dizi film,kitap yada bir başka karakterlerden alıntı yada benzerlıkler taşır.
İddaa ediyorum son zamanların en kaliteli Türk dizisi ezeldir.Çekim teknikleriyle kalitesiyle senaryosuyla.
Bu arada ezeli eleştirmek moda oldu onu anlamıyorum:)
-
gfb_soldier bunu yazdı:
Bu arada ezeli eleştirmek moda oldu onu anlamıyorum:)
-----------------------------meyve veriyorsan taşlanmayı göze almış olacaksın yeğen =D
-
IronEagle bunu yazdı:
bazen öyle acır ki için
değiştin sanırsın
şimdi dersin… şimdi her şeyi yapabilirim…
-----------------------------benim favorim bu :)
-
Dikkat ettiysen Ezel'e kötü dizi demedim. Sadece Ramiz Dayı'yı Tanrılaştıracak kadar uçmuş Dünya edebiyatı yoksunu insanlar olduğunu belirttim...
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
Dikkat ettiysen Ezel'e kötü dizi demedim. Sadece Ramiz Dayı'yı Tanrılaştıracak kadar uçmuş Dünya edebiyatı yoksunu insanlar olduğunu belirttim...
-----------------------------hacım biraz abartmıyomusun :)
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------olabilir
bize ne?
-
Senle benim aramdaki fark kardes; sen, kendin icin yalvarirsin ben, sevdiklerim icin...
Senle benim aramdaki fark kardes;sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin ben ölmeyi
ölmek için gelen öldürmeden geri dönebilir ama ölmek için gelen......
-
Ramiz Dayı'nın sözlerinin Shakespeare'den uyarlandığını söylemişti senaristler ..
-
Güzel sözlermiş, takip edeceğim konuyu. Site olayı da mantıklı :D Güzel bi script ile ziyaretçiyi sıkılmadan sitede dolandırırsan tutar, bulmaca çözer gibi sitede dolandırcaksın :D