Rammstein Üyeleri Ve Kokoreç
-
Asrın hatasını yaparak gitmediğim bir konser oldu. ama acısını unirock ve ozzy'den çıkartıcam :|
-
ozzy dediğiniz izmirdeki mi :| ramştayn mı gelıyo :| ne zaman
-
rammstein pussy şarkısnda üstümüze attırdı :)
bide megadeth,anthrax,slayer ı toplasan bi metallica etmez.
-
Yarınki final sınavım nedeniyle böyle mükemmel bir organizasyona gidemedim. Hatta organizasyonun Türkiye ayağına kimin geleceğini felan tahribatla beraber öğrenen ilk kişilerden biriydim. En çok yandığım şey ise Metallica konserine gidememek. Yaşlanan Hetfield'ın gitarı iyice göğüsüne yaklaştırdığını görememek...
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------
Asrın hatasını yaparak gitmediğim bir konser oldu. ama acısını unirock ve ozzy'den çıkartıcam :|
-----------------------------sonsipherede bi hatun ünirockın biletlerini beleşe dağıtıyodu yahu
-
bunlar ne iş yapar sexshopcu mu ne ayak mikrofon yanındakiler fantazi ürünleri gibi duruyor
-
usta kim gelmişş, kim gitmiş bilmiyor.. bilmiyor umrundada değil.
-
cevik bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
http://www.yasaktube.net/18+opKrkpKnY1a0-vid-Rammstein-buck-dich-family-values-98.html merak ettım acaba ilk akşamda çavuşu tokatlıcak mı dıye stadda ama yemedi burası biraz ((:
buda size video olarak başka bir hediyem ((;
-----------------------------Haci bu videoda ne la böyle :D oha diyorum yaa
-----------------------------ahaha harbi lan bu ne böle :D:D amma cahilmişiz neler varmış :D
-
O yüzden dedim ya gayet sakin görünüyor Till diye :D
-
Resim baya fetiş olmuş ya :D Konser müthişti, hani şarkılar zaten normal de, şovlar... :)