folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ramzey 150 Cc RACING Kullanan Warmı?

Ramzey 150 Cc RACING Kullanan Warmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    sen cbr'yi falan boşver memnun kalmazsın söyliyim. bizim arkadaşlardan alan oldu böyle hiç memnun kalmadı. hadi alıcam derken satamazsın bu gibi motorlara pek rağbet yok. biraz daha para biriktir 600'lük al daha iyi. hem kış geliyo şimdi almasan iyi olur. kışın 600'lüklerin fiyatı düşerse o zaman al garaja koy. illada ben sana honda al demiyorum yamahada olabilir. iki markadan birini alabilirsin yada sen bilirsin. kendi kararın benden sana bir tavsiye yani. ben karışmıyorum :) önerilerimi söyledim sana :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bu kadar kişi alma diyorsa vardır bir bildikleri, eğer param buna yetiyor diyorsan hiç alma (tabi kendine engel olabiliyorsan, motosiklet sevdasının nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim, zamanında bir tane kanuni seyhan 125 almıştım inan beni motosikletten soğuttu)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    Hocam eğer ilk motorunu alıosan 600 lük sakın alma helvanı yeriz salıya.supermotolarada bak derim 2. elleri falan.bnce ramzeyi falan boşver.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hondanın 150 c likleri var sıfır hemde 3500 ytl onlardan alsana mallık yapıp ramzey alacağına

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4044 Toplam Mesaj: 15