Rap
-
rap müziktir:) 1970 lerde felan amerikada varoşların hoplaya zıplaya yaptıkları şeydir siyasi, zorbalık aşk piçlik, ve daha bi çok konuyu dile getirmiştir ozmnlar hala getirio. hem arabesk dinnemekten çok iyidir, ben müziği eğlenmek için yapar ve dinlerim.. oysa şöle bi orhan gencebaya bakıorum adamın sözleri sırf acitasyon insanları ağlatmak için uraşıo aq:)
-
8 yıldır Sagopa Kajmer, ve ölene kadar da dinlicem heralde :)
-
Sagopa kim ya ben Nefretin üzerine tanımam 2 albümü de olsa.
En beğendiyim şarkısı da Şahi..
-
cagdas bunu yazdı:
-----------------------------Sagopa kim ya ben Nefretin üzerine tanımam 2 albümü de olsa.
En beğendiyim şarkısı da Şahi..
-----------------------------nefreti kim dogurdu amk?? ceza'yı kim mesur etti? istanbul attack'ta fuchs olsun kasırga olsun kimden örnek aldı?
bir ara nefretin cezanın muziklerini yaptığı yetmiyomus gibi sözlerni bile yazdığı oldu amk... sagopa kim hea :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=zQq6EF21W-k
dinlende müzük görün amk:|
-
sagopa kajmer,mozole mirach,sştem deprasif,abluka alarm,kolera değişmem..
-
karsınızda bayagı saglam bır rapcı war... guzel olduktan ve turkce olduktan sonra herkesı dınlerım ama özellıkle mt ve mozole mırach cok hosuma gıder. ayrıca mirza ve medusa!nında seslerı cok hosuma gıder..
-
rap dinlemeyi sevmem nefret ederim
ama ne hikmetse hangi cafeye gitsem hep rap calıor uyuz oluom :D
30 dakka zor dayanıorum işkence gibi gelio :D
ama sago yu cok seven var
sanırım sago en iyisi :P
-
sagopa kajmer...
-
sago, ceza, tupac, dr.dre, eazy-e, norm, sugarhill gang, grandmaster,N.W.A,eminem valla daha çok var ama aklıma gelmiyor snoop dogg buda güzel
Toplam Hit: 4358 Toplam Mesaj: 32