folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap İle İlgilenen Arkadaslar Mutlaka Baksın!

Rap İle İlgilenen Arkadaslar Mutlaka Baksın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    baba nerdesin sen ya :D funky,gangsta tür beatler varsa elinde pm at paslaşalım bi :D piyasa beat olmasın diye adam gibi bişiler arıyoruz :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

Merak ettiğim bi konu var..Beat'leri satıyorum diyorsun ya,o satış işlemi nasıl oluyor,yani sen yaptığın eserleri yani beat'lere telif hakkı aldın,sattığın kişiye bir sözleşme karşılığı veriyorsun öyle mi?Ya da sadece msnden mi yolluyorsun?

Myspace'e koyduğun beat'leri biri çalarsa,bi yasal girişimde bulunabiliyor musun,yoksa sadece haram olsun mu diyorsun?

abicim o kadar profosyonellıge dokmedım ısı.tehlıf hakkı almayla felan ugrasmıyorum genelde.amaca tarza hatta liriklere uygun beat yapıyorum.adam diyor tam istediği tarz yapıyorum.begenıyor alıyor.Rap altyapısı yapıyorum genellıkle.Yani rap altyapısıda cok pahalı bırsey degıl zaten 20 -25 den baslar 30 -40 -50 ye kadar degısır kalıtesıne gore.e 20 -30 mılyonluk sey ıcınde telıf hakkı almaya felan gerek olmaz :) anlatabılıyormuyum.

myspace'dekı beatlerı calan olursa haram olur bogazında kalsın :D şaka da bir iki defa oldu.ondan sonra space e fazla koymadım beat.su an nıye space de var dıyeceksın. myspce ın müzik playerı 10 gundur felan bozuk ne muzık ekleyebılıyorum nede muzıgı lısteden kaldırabılıyorum.sorun birtek bende degıl cogu kısıde var.su an space de onun ıcın var yanı:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    baba nerdesin sen ya :D funky,gangsta tür beatler varsa elinde pm at paslaşalım bi :D piyasa beat olmasın diye adam gibi bişiler arıyoruz :D

pm attım buradan da yazıyım.senin için bi tane dedıgın tarza yakın olacak vol.1 de dostum :) nasıl bir tarz o da bıraz anlatıyım meraklan bıraz:D 

bak sagopayla koleranın bu sarkıyı zevk ıcın yaptık sarkısının kıck vurusları tam gansta tarzına kaçmıs dinlediysen,kıckler ardı ardına saydırıyor.benımki onu andırıyor vuruslarda .onu senın ıcın koyarım bak :) baba elde cok vardı da dagıttım hepsini be keske daha once akıl etseydım de buraya yazsaydım ak :) neyse vol.1. olur gıbıme gelıyor  içime dogdu:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Mixerlemi yapıon pc denmi?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    Mixerlemi yapıon pc denmi?

önceden evımde home studıom vardı ama sımdı yok.pcden yapıyorum sımdı.bırde mıxera cok gerek yok be abi trance tarzı olsa mıxer olmazsa olmaz ama bunda cok gerek duymuyorum.mıxlıyorum ama efek felan verıyorum arada guzel olursa

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

İyi bir işe kalkışmışsın kardeşim.. tebrik ederim. bu bırcok kişi  için fırsat olur kımılerı soz yazar uygun beat bulamaz ve bu işte pek ılerleyemez.. kimileride beatı dınler once ve ona uygun soz yazar..ama beat olmadıgı ıcın gene tıkanır bı faalıyet yapamaz.. bu guzel bı fıkır yanlız bundan yararlanacak arkadaslarında ole herkese ve amacsızca dagıtmaması ıyı olur.. lazımolan kısılerın daha ıyı faydalanabılmesı adına..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silencer
    silencer's avatar
    Erkek
    Süper fikir, bana da çok yararı olur valla teşekkürler inşallah olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hocam bana da 1-2 tane güzelinden atarsan sevinirim :)

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:
    Hocam bana da 1-2 tane güzelinden atarsan sevinirim :)

hocam atarım sorun degılde once bı vol.1 gelsin ondan sonra :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Hangi programları kullanıyon ?

.
Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 24