Rap İle İlgilenen Arkadaslar Mutlaka Baksın!
-
baba nerdesin sen ya :D funky,gangsta tür beatler varsa elinde pm at paslaşalım bi :D piyasa beat olmasın diye adam gibi bişiler arıyoruz :D
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Merak ettiğim bi konu var..Beat'leri satıyorum diyorsun ya,o satış işlemi nasıl oluyor,yani sen yaptığın eserleri yani beat'lere telif hakkı aldın,sattığın kişiye bir sözleşme karşılığı veriyorsun öyle mi?Ya da sadece msnden mi yolluyorsun?
Myspace'e koyduğun beat'leri biri çalarsa,bi yasal girişimde bulunabiliyor musun,yoksa sadece haram olsun mu diyorsun?
-----------------------------abicim o kadar profosyonellıge dokmedım ısı.tehlıf hakkı almayla felan ugrasmıyorum genelde.amaca tarza hatta liriklere uygun beat yapıyorum.adam diyor tam istediği tarz yapıyorum.begenıyor alıyor.Rap altyapısı yapıyorum genellıkle.Yani rap altyapısıda cok pahalı bırsey degıl zaten 20 -25 den baslar 30 -40 -50 ye kadar degısır kalıtesıne gore.e 20 -30 mılyonluk sey ıcınde telıf hakkı almaya felan gerek olmaz :) anlatabılıyormuyum.
myspace'dekı beatlerı calan olursa haram olur bogazında kalsın :D şaka da bir iki defa oldu.ondan sonra space e fazla koymadım beat.su an nıye space de var dıyeceksın. myspce ın müzik playerı 10 gundur felan bozuk ne muzık ekleyebılıyorum nede muzıgı lısteden kaldırabılıyorum.sorun birtek bende degıl cogu kısıde var.su an space de onun ıcın var yanı:)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
baba nerdesin sen ya :D funky,gangsta tür beatler varsa elinde pm at paslaşalım bi :D piyasa beat olmasın diye adam gibi bişiler arıyoruz :D
-----------------------------pm attım buradan da yazıyım.senin için bi tane dedıgın tarza yakın olacak vol.1 de dostum :) nasıl bir tarz o da bıraz anlatıyım meraklan bıraz:D
bak sagopayla koleranın bu sarkıyı zevk ıcın yaptık sarkısının kıck vurusları tam gansta tarzına kaçmıs dinlediysen,kıckler ardı ardına saydırıyor.benımki onu andırıyor vuruslarda .onu senın ıcın koyarım bak :) baba elde cok vardı da dagıttım hepsini be keske daha once akıl etseydım de buraya yazsaydım ak :) neyse vol.1. olur gıbıme gelıyor içime dogdu:)
-
Mixerlemi yapıon pc denmi?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Mixerlemi yapıon pc denmi?
-----------------------------önceden evımde home studıom vardı ama sımdı yok.pcden yapıyorum sımdı.bırde mıxera cok gerek yok be abi trance tarzı olsa mıxer olmazsa olmaz ama bunda cok gerek duymuyorum.mıxlıyorum ama efek felan verıyorum arada guzel olursa
-
İyi bir işe kalkışmışsın kardeşim.. tebrik ederim. bu bırcok kişi için fırsat olur kımılerı soz yazar uygun beat bulamaz ve bu işte pek ılerleyemez.. kimileride beatı dınler once ve ona uygun soz yazar..ama beat olmadıgı ıcın gene tıkanır bı faalıyet yapamaz.. bu guzel bı fıkır yanlız bundan yararlanacak arkadaslarında ole herkese ve amacsızca dagıtmaması ıyı olur.. lazımolan kısılerın daha ıyı faydalanabılmesı adına..
-
Süper fikir, bana da çok yararı olur valla teşekkürler inşallah olur.
-
Hocam bana da 1-2 tane güzelinden atarsan sevinirim :)
-
Nespace bunu yazdı:
Hocam bana da 1-2 tane güzelinden atarsan sevinirim :)
-----------------------------hocam atarım sorun degılde once bı vol.1 gelsin ondan sonra :)
-
Hangi programları kullanıyon ?