Rap Müzik Dinleyen ?
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------oğuz yürü git sagopa falan dinle ya ahhaha :D
program fikir olarak güzel ama huzur trancede arkadaslar :)
-----------------------------
ne var olm.isime takılma.güzel radyolar.emeğe saygı ilk şart ! :D
-
Güzel gözüküyo valla. Hep arşivdeki rapleri dinlemek yerine bunlar da iyi olabilir. Bi deniyecem. Sağolasın hocam.
Geliştirirsen eğer forumu haberdar et. Durdur, sessiz falan gibi düğmeler iyi olur aslında. :))
-
emeğine sağlık
-
oyy oyyy hocam tam benim disime gore birsey olmus bu (: emegine saglik, ellerin dert gormesin
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------Güzel gözüküyo valla. Hep arşivdeki rapleri dinlemek yerine bunlar da iyi olabilir. Bi deniyecem. Sağolasın hocam.
Geliştirirsen eğer forumu haberdar et. Durdur, sessiz falan gibi düğmeler iyi olur aslında. :))
-----------------------------Dediğim gibi Bunu ilk kendime yapıyodum butonların ismini bile yazmıcaktım ama sonradan böyle oldu :) kısa zamnda durdur başlat vs. yapıcam.. Teşekkürler Hepinize =)
-
-
-
hocam saol ama eğer rap dinlemeyi düşünen arkadaşlar understation falan dinlemeyin amcuk boncuk dj ler var understation da adam konuşmak aciz dj lik yapmaya kalkıyor. Arşiv takılmakta iyidir boşverin ayırca yeni başlayacak varsa varsın başlamasın ;)
-
Guzel olmus eline saglik ama understationda bildigim kadariyla istek yap vardi onuda buton halinde eklersen guzel olur :) Halk tarafidnan bir dost :)
-
Claros bunu yazdı:
Guzel olmus eline saglik ama understationda bildigim kadariyla istek yap vardi onuda buton halinde eklersen guzel olur :) Halk tarafidnan bir dost :)
Süper =) understation istek kısmını ekleyeceğim :)
Toplam Hit: 5406 Toplam Mesaj: 46