Rap Müzikte Önemli Olan Hız Mı? Sözler Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    oSilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------

NighT-7 bunu yazdı:
    flex rap özenticilerin işi genellikle. Rapi sadece hızlı söylemek zannediyolar. Fakat melankolia, gangsta, new skool vs birçok türü var. Rap söz sanatıdır, sanatlı şeyler önemlidir, edebi gücü olması lazımdır. Yani ilk başta Sözler önemlidir. Sözü sağlam yapınca ister flex yap, ister melankolia, ister gangsta yea mada fakaa :D

flex rap önemsiz midir tabii ki hayır o başlı başına karizmadır zaten.

flex rap özentimidir =S oha yane sadece oha gangsta ,melankolia, new,old school freestyle olmadan önce ne vardı flex vardı nası özenti olur ya =S bana Flex olmayıp
    ünlü olan birini sölesene (sago hariç o zaten türünn tek örneği :)) 

sago türünün tek örneği değildir...flex yapmayıp işini iyiy yapan bıcok mc var..dr.fuchs(has adamdır),yener,deli mc. vs...

ayrıca bu konu birazda göreceli bişeydır kişinin zevkıne bağlı...eger sırf rıtmı ve tarzı guzel oldugu ıcın dınlıyorsan hız ı onemlıdır senın ıcın..ama yazılan muhteşem lıyrıcler,ve bı okadar dolambaclı kelimeler sana daha cazıp geliyor ve senın için rap hızdan soyleyiş tarzından öte sokak şairliği,cumle muhendisliği ise...sözleronemlidir tabii ki...

ve eğer genel anlamda soruyorsan bu soruyu...rap,konusma sanatıdır,cumle muhendıslıgıdır..tabii ki sözler onemlıdır derim...Peace :)

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek

flex güzel tarza göre değişir

ben turgay K ve sago dinlerim tam da adamları :D birbirne düşman gibiler  

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
Toplam Hit: 7936 Toplam Mesaj: 43