Rapdishare Premium Link Generator - Tahribat Premiumsuz Kalmayacak ! - Açıldı !
-
Bu nasıl kullanılıyor arkadaşlar .. .Cahilliğimi bağışlayın...
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Yahu bu Zımbırtı bi saattir Uraşıorum ama hala Kullanmasını Çözemedim. Biri Bi Zahmet Açıklayabilirmi. :)
Tamam Kullanmasını Çözdüm. Şu Scripti Versende Her kes Kendine Kursa, Server Trafik Olayları Felan Sen Bu işi Başaramazsın Kanaatindeyim. Zor Bir iş Bu. Ama Her kes Kendine Kursun Kullansın Daha Güzel Fikir...
Hakket Hosta Çekip, Hosttan Bilgisayara İndirmek Gerçekten Güzel bir fikir.
-----------------------------olmaz öyle , kullanan reklama tıklıycek :D
limitsiz BW server alcam zaten
-
-
indirme yarıda kesiliyo
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Yahu bu Zımbırtı bi saattir Uraşıorum ama hala Kullanmasını Çözemedim. Biri Bi Zahmet Açıklayabilirmi. :)
Tamam Kullanmasını Çözdüm. Şu Scripti Versende Her kes Kendine Kursa, Server Trafik Olayları Felan Sen Bu işi Başaramazsın Kanaatindeyim. Zor Bir iş Bu. Ama Her kes Kendine Kursun Kullansın Daha Güzel Fikir...
Hakket Hosta Çekip, Hosttan Bilgisayara İndirmek Gerçekten Güzel bir fikir.
-----------------------------olmaz öyle , kullanan reklama tıklıycek :D
limitsiz BW server alcam zaten
-----------------------------Heee O Zaman İş Başka, Reklamlara Tıklama Limiti Günlük Bir Kereyemi Mahsus. Bir Defa Tıklarsam Yeter Sanırım. Limitsiz Bandwith Host Alırsan O Zaman Olur. Bide Bişey Kalıyor Geriye İndirme Hızı Etkilenirmi.?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------index.htm diye kaydediyo
sonra napıcaz?
-
ltcelik bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
----------------------------index.htm diye kaydediyo
sonra napıcaz?
-----------------------------Aşşağıda Çıkan Linke Sağ Tıklayacaksın, Farklı Kaydet Diyeceksin, Linkin Adını Dosya ismi Olarak Kopyalacaksın. İndiğinde Partların Bildiğimiz Part Gibi Çalışacak. Normal İndirmeden Farkı Çok Süratli olarak Hosta Çekiyor olması, Bilgisayarına Sorunsuz İndirme Yapabilmen.
Ancak Noname Arkadaşımız Kodlamalar la Biraz Daha Uraşsa iyi olacak, İndex.php Olarak Default Kayıt Olayını Ortadan Kaldırması, Ve Linkin Adıyla Direk İnmesine Olanak Tanıması Gerekmektedir. Şimdilik Kullanım Şekli bu...
Bir Diğer Sorunda, Sanırım Yine Kodlamadan Kaynaklanan Bir Hata Olsa Gerek, Şikayetlere Baktımda 2 yada 3 Dosya İndirenlere Yarın Gel İndir Gibi Bişeyler Diyor olmasıdır Sitenin. O Sorunuda Halletmesi Zaruridir, Kanaatindeyim.
-
Ahan da oldu!?
Sağolason şokman ve noneym
onkere reklam tıklıycim şmdi...
-
olm bu kaçıncı server oldu :W
sana dediğim gibi parayı biriktir biriktir server al kullan en iyisi.
-
yaw bir türlü indiremedim dosyayı bi yardım ediverin şu garibe hacılar :D