folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapdishare Premium Link Generator - Tahribat Premiumsuz Kalmayacak ! - Açıldı !

Rapdishare Premium Link Generator - Tahribat Premiumsuz Kalmayacak ! - Açıldı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bu nasıl kullanılıyor arkadaşlar .. .Cahilliğimi bağışlayın...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Yahu bu Zımbırtı bi saattir Uraşıorum ama hala Kullanmasını Çözemedim. Biri Bi Zahmet Açıklayabilirmi. :)

Tamam Kullanmasını Çözdüm. Şu Scripti Versende Her kes Kendine Kursa, Server Trafik Olayları Felan Sen Bu işi Başaramazsın Kanaatindeyim. Zor Bir iş Bu. Ama Her kes Kendine Kursun Kullansın Daha Güzel Fikir...

Hakket Hosta Çekip, Hosttan Bilgisayara İndirmek Gerçekten Güzel bir fikir.

olmaz öyle , kullanan reklama tıklıycek :D

limitsiz BW server alcam zaten

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    indirme yarıda kesiliyo

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

NoName bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Yahu bu Zımbırtı bi saattir Uraşıorum ama hala Kullanmasını Çözemedim. Biri Bi Zahmet Açıklayabilirmi. :)

Tamam Kullanmasını Çözdüm. Şu Scripti Versende Her kes Kendine Kursa, Server Trafik Olayları Felan Sen Bu işi Başaramazsın Kanaatindeyim. Zor Bir iş Bu. Ama Her kes Kendine Kursun Kullansın Daha Güzel Fikir...

Hakket Hosta Çekip, Hosttan Bilgisayara İndirmek Gerçekten Güzel bir fikir.

olmaz öyle , kullanan reklama tıklıycek :D

limitsiz BW server alcam zaten

Heee O Zaman İş Başka, Reklamlara Tıklama Limiti Günlük Bir Kereyemi Mahsus. Bir Defa Tıklarsam Yeter Sanırım. Limitsiz Bandwith Host Alırsan O Zaman Olur. Bide Bişey Kalıyor Geriye İndirme Hızı Etkilenirmi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:

----------------------------

index.htm diye kaydediyo

sonra napıcaz? 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:

----------------------------

index.htm diye kaydediyo

sonra napıcaz? 

Aşşağıda Çıkan Linke Sağ Tıklayacaksın, Farklı Kaydet Diyeceksin, Linkin Adını Dosya ismi Olarak Kopyalacaksın. İndiğinde Partların Bildiğimiz Part Gibi Çalışacak. Normal İndirmeden Farkı Çok Süratli olarak Hosta Çekiyor olması, Bilgisayarına Sorunsuz İndirme Yapabilmen.

Ancak Noname Arkadaşımız Kodlamalar la Biraz Daha Uraşsa iyi olacak, İndex.php Olarak Default Kayıt Olayını Ortadan Kaldırması, Ve Linkin Adıyla Direk İnmesine Olanak Tanıması Gerekmektedir. Şimdilik Kullanım Şekli bu...

Bir Diğer Sorunda, Sanırım Yine Kodlamadan Kaynaklanan Bir Hata Olsa Gerek, Şikayetlere Baktımda 2 yada 3 Dosya İndirenlere Yarın Gel İndir Gibi Bişeyler Diyor olmasıdır Sitenin. O Sorunuda Halletmesi Zaruridir, Kanaatindeyim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ahan da oldu!?

Sağolason şokman ve noneym

onkere reklam tıklıycim şmdi... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

olm bu kaçıncı server oldu :W

sana dediğim gibi parayı biriktir biriktir server al kullan en iyisi.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    yaw bir türlü indiremedim dosyayı bi yardım ediverin şu garibe hacılar :D
Toplam Hit: 30661 Toplam Mesaj: 120