folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid Account İsteyen

Rapid Account İsteyen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

Login: arokbady
    password= bady4222300

Login:    arokbady      Expiration date:    Sun, 22. Feb 2009      Traffic left:    9 106 MB      (+55 GB)
    RapidPoints:    2509     Server time:    17.01.2009 10:37:38     Used storage:    1 304 MB     
    RapidPoints PU:    0     TrafficShare left:    60.00 GB     Files:    20     

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 22.02.2009. It is 35 days remaining.

Login: farazafs
    Password: qwertghjklbnm,.

Login:    farazafs      Expiration date:    Sat, 31. Jan 2009      Traffic left:    10 311 MB      (+40 GB)
    RapidPoints:    4542     Server time:    17.01.2009 10:16:24     Used storage:    4 145 MB    
    RapidPoints PU:    1     TrafficShare left:    45.00 GB     Files:    108    

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 31.01.2009. It is 14 days remaining.,

Login: 7096882
    password=kasiulekx1

Login:    7096882      Expiration date:    Sun, 1. Feb 2009      Traffic left:    394 MB      (+12 GB)
    RapidPoints:    3070     Server time:    17.01.2009 10:07:17     Used storage:    157 MB    
    RapidPoints PU:    0     TrafficShare left:    17.00 GB     Files:    7    
    Upload

Login: 8049432
    Password: Rnryt2Dr

Login:    8049432      Expiration date:    Fri, 13. Feb 2009      Traffic left:    7 083 MB      (+0 GB)
    RapidPoints:    0     Server time:    17.01.2009 10:08:06     Used storage:    0 MB    
    RapidPoints PU:    0     TrafficShare left:    5.00 GB     Files:    0     

buyrun arkadaşlar bunlarda yenılerı ama trafıclerı dolmus gunlerı daha var gece rapıd trafıc sıfırlanınca baslarsınız ındırmeye yararı olur

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    4 dk önce verdin hesapları bitmiş :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:
    -----------------------------
    4 dk önce verdin hesapları bitmiş :|

hesaplar bitik ama temelli deil günleri daha var gece rapıd saatı kac bılmıyorum ama sıfırlanınca kullanabılırsın;)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    hocam bana ayrı pmden atabilirmisin bir tane rica etsem...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    hocam bana ayrı pmden atabilirmisin bir tane rica etsem...

enescim hepsini foruma attım su anda elıme gecerse yollarım meraketme

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    beklemedeyim hocam :) bana şöle saat 15:00 24:00 arası kullanıcam  ortak da olur ....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    beklemedeyim hocam :) bana şöle saat 15:00 24:00 arası kullanıcam  ortak da olur ....

tmm atıcam sana elıme gecer gecmez;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    bunlar ulu orta açılan acountlardır arkadaş bulup konuya atıyor bizlerde sömürelim diye ama gel görki bi işe yaramıyor okadar çok puplic oluyorki aynı adan bitiyor kota

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahaha yakında çok dehşet rapidlerle gelicem:)
    Mükemmel bi yol buldum. hemen elime 1 tane geçti onu çömezlerim Aksu92 ile kusadow a verdim kullansın dursunlar. yakında elime geçecekleride tbt de paylaşacam.
    öyle verdiğin dk içinde de bitmiyor çünkü tamamını ben buldum. int başka yerde bulamazsınız...:)

1 hafta sonra 3 tane getirecem. her birini 3 kişiye versem 9 kişi faydalanmış olur... tabii faydalanmak da sizin elinizde ipnelik edip şifreyi değiştirip öteki 2 kişinin hakkını yemezsiniz artık.:) yada şifre değiştirmeyi engelleme var mı rapidde? varsa öyle bişey yapıp dağıtırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Xp perfect + sp3 indiricemde. Yaklaşık 750 mb bişey olması lazım.

Geçici olarak rapid pre şifresi verebilecek varmı acaba?

Tşk.ler

Toplam Hit: 29078 Toplam Mesaj: 42