Rapid De İstedigimiz Seyi Bulma?
-
Rapidshare de msl aklimiza bi film geldi direk girip yazsak film cikmaz mi boyle bir sey yok mu illa ki link in adresini bize baskasi mi vermesi lazim.Search secenegi fln yokmudur?
-
oh maşallah bide rapide yazalım o bize dvd olarak göndersin :D
hocam o paylaşım sitesi deil sadece upload sitesi yane upload edilen dosyaları indirebilirsin. ve bunun içinde elinde mutlka linkin olması gerekir. ztn dediğin gibi bişi olsa rapid yasaklanır. illegal dosya paylaşmı yasak..
-
var dai olmami :P www.c3k.net ben buradan istedigim herseyi buluyorum... yeter ki araqmasini bil ;)
-
bkz: google.com aranacak kelime "film adı""boşluk""rapidshare.com"
ör: hababam sınıfı rapidshare.com
sonuç :
http://www.google.com.tr/search?q=hababam+s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1+rapidshare.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
asp ile yapılmış bi script vardı rapidshare içerisinde arama yapıyodun.
-
google a rapidshare search yaz
gelen sitelerden birinde illaki istedigini bulursun
-
ayrıca altında son 200 aramayı gösteriyor.
daha bir çok site var oyle sanırımbu konu daha oncede acılmıştı...
-
rapidlibrary de zango aciyor zango da virus.Ise yaramiyor
-
aradığın şey böyle bişe olsa gerek bende kullanıyorum sorun yaşamadım bazen partları yanlış indirebiliyorum başkada problem yok
www.rapidshare1.com
-
google gir aradiqin dosyanin adini yada bir bolumunu yaz ve site:rapidshare.com ekle. örn galatasaray site:rapidshare.com
-
mxsimgr bunu yazdı:
-----------------------------Rapidshare de msl aklimiza bi film geldi direk girip yazsak film cikmaz mi boyle bir sey yok mu illa ki link in adresini bize baskasi mi vermesi lazim.Search secenegi fln yokmudur?
-----------------------------
rapidreactör vardı kapandı site. -
Mayoko diye programı bile var.Önce bu programı bulmayı öğren sonra istediğin dosyaya internetten ulaşmayı öğrenirsin....