Rapid Dosa İndirmek
-
Arkadaşlar birçok konu var affınıza sığınarak acıorum bu konuyu.o kadar geçmiş konuları incelememe ragmen cevap bulamadıgın icin yazıyorum.hani programlar tavsiye ediliyor ii tamam da neyi indirdiysem bi şekilde olmadı rapidden link ekleyip de sonradan hepsini birden yükleme.affınıza sıgınarak sorumu soruyorum.Rapidden hangi program yoluyla linkleri ekleyip programı acık bıraktıgımız takdirde indiriliyor ekledigimiz linkler.mümkünse bir download linki ve az da olsa acıklama istiyorum.cunku ne yaptıysam olmadı.ya linki kabul etmedi ya indircem deyip te indirmedi :D.lütfen yardımmm...
-
walla süper tafsiyemdir
http://www.majorshare.com/
-
CryptLoad die bi programdan bahsediolardı onu dene istersen..
Ben pre kullanıorm pek ihtiyacım olmuo :D
-
al sana cevap... crypload vb.net ile yazilmis ircinde sordum.. biraz hizli jdownlaodere gore... tabi bu programla free indirme yapabiliyorusn ancal arda 15 dakika bekliyor.. sadece avantaji sen bilgisayar karsisinda beklemiyorsun yada free dugmesine tiklamiyorsun bu tiklama islemlerini ya,piyor sadece.. modeme reconnect yaptirabilirsen bu 15 dakika nbekleme suresninde dinamik ip vastasiyla azaltabilyorsun... ancak kullanimi biraz zor pketleri onceli ksiralamasi yapamiyorsun...
birde jdownloader var. bud javada yazilmis.. eh haliyle biraz agir yuk getiriyor guncel olmayan islemcilere..java nin en son runtimelerini kurman lazim... en son 1,5 yada 1,6 olmasi lazim.. kullanimi biraz kolay geldi bana... bundada reconnect yapabilirsin ..hadi bakalim kolay gele.. :)
-
bir download delisi olarak herşeyi denedim ve olay budur
free ve pre ile CryptLoad
ama bazen pre download ile flashget çok iyi oluo
nie CryptLoad
1. linkleri kontrol edip iptal edilmiş varsa söylüyor sana ( ayrı yettten kontrol e gerek yok )
2. indireceklerini katagorize edip ard arda koydun da mesela ben pre ile 5 filim koyup dersaneye gidiyorum yada yatıyorum
geldim de her filim ayrı ayrı klasörler içinde açılmış ve izlenmeye hazır olarak bekliyor
3. kullanması link atması çok kolay linkleri ztn kendi yakalıyor
4.hızlı örnek rapiiden pre ile çekerken tüm programlar 90-110 arası gidio bende CryptLoad 3 link aynı anda download ediyor ve abanıyor 130la iniyor çounlukla
5.free isen her indirmeden sora modeme res atıcak şekilde ayarlayabilirsin.
6. rapid manager bile kapatıp açtın da kafayıyeme olayı oluyor CryptLoad da ise download yaparken kapat sora aç dewam etsin ama dier programlar da bu olay
pre olsan bile sıkıntı veriyor flashget gibi direk download proları hiç indirmio pre olsan bile
7.türkçe ve güncelleme kontrolü yapıyor sürekli
8. daha ekleyecek bişiler bulursam yazarım.
9. kaç yıldır free ve pre olarak bir çok program denedim CryptLoad en iyisi hem pre hem free !
-
peki hocam bende sabit ip yani res atsamda bi boka yaramıo cryptload 15 dk bekleyip indirir mi ?
edit :indirdim şu anda kullanıyorum. 1 dosya indirdikten sonra kendisi 15dk dan geri sayıyo sayım bitince dier dosyayı indirmeye başlıo süper bişeymiş :D