Rapid Hack Link Gizleme Olayı
-
arkadaslar şimdi otomatik link oluşturdan linki oluşturuyorum... ama linkte benim beleş hostun ismi yazıyo... link gizleme siteleri felan varmış biraz kurcaladım kafam karıstı deneme yatım şifre geliyo ama link gizleme ve dağıtma olayını anlatacak olanınız varmı...
bide fake oldugugnun anlaşılmaması için download yaptıramazmıyız yani free girincede download olsun pre girincede ben tam anlayamadım bi çok arkadasta yararlansın bende anlatırsanız çok iyi olur :)
-
Gizleme değil kısaltma siteleri var.
-
link gizlemede birşey yok
giriyorsun http://lix.in/ sitesine kendi linkini(gizlemek istediğin) yazıyorsun
sonra alttaki "Protect Link" butonuna basıyorsun yeni linkini alıyorsun :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Gizleme değil kısaltma siteleri var.
-----------------------------hocam bnm host gözükmesinde ne yaparsa yapsın o siteler :)
-
linkcim.net
-
ÖNCE SONRA

Oltaya gelmemek için bu eklentiyi tarayıcıya kurabilirsiniz.
Download:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9549
Eklentiyi kurmadan önce ve sonra aşağıdaki linkten farkı anlarsınız.
-
tamam şimdi download olayına çözüm bulundumu :) yani adam istediği dosyayı bzm koydugumuzu yani indirse bişe olmamış gibi şifreler bize gelse çokmu hayalciyim :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
tamam şimdi download olayına çözüm bulundumu :) yani adam istediği dosyayı bzm koydugumuzu yani indirse bişe olmamış gibi şifreler bize gelse çokmu hayalciyim :)
-----------------------------Adam pishingi yedikten sonra verdiğin link error versin dosya silinmiş gibi.
Yani silinmiş bir link ver. Önce kullanıcı adını falan girsin sonraya erroru alınca hiç farkına varmaz yani.
-
yaw bide davacı olsa çükerler demişsiniz.. tehlikesi nedir hiç davalı duruma düşmüşünüz varmı acep :)
-
10 tl lik rapid hesabı için dava açan adamda kafa yoktur heralde bir şey olmaz rahat olun
ama tutup bir bankanin pishing sitesini yaparsan ve dağıtırsan o zaman şimdiden temiz çamaşır filan ayarlamaya başla derim -
Hocam şakamısın allah aşkına yaa!!