folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid Hack Ortak Arıyorum Çok Kolay

Rapid Hack Ortak Arıyorum Çok Kolay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

olay ne ya phis patladı dıyorsunuz da esgira nın verdıgı srümü kullanıyorum taş gibi. 1 2 ay oldu herhalde fılm paylaşımı yapalı hala arada tek tük düşüo pre sağa sola dagıtıyorum. onu kullanın tavsıyem ayrıca da gruplaşma nıye onu anlamadım 3 4 hesabınız olsa yetmıyor mu kasıpta napacaksınız cidden merak edıyorum ii bir işe yarıyorsa ben 50 60 tane pre hesap çalayım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

esgira nın verdiği pisher şifreli arkadaslar %100 scripti kodlayan arkadasada gidiyor preler çünkü deney yaptım pozitif çıktı :))

realist arkadasın verdiği scripti baska bi hostta deneyip link kasıcam karsılaştıracam hangi preler daha uzun dayanıo

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bildiğiniz hostlarıda yazın aramak zorunda kalmayalım

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:
    -----------------------------

olay ne ya phis patladı dıyorsunuz da esgira nın verdıgı srümü kullanıyorum taş gibi. 1 2 ay oldu herhalde fılm paylaşımı yapalı hala arada tek tük düşüo pre sağa sola dagıtıyorum. onu kullanın tavsıyem ayrıca da gruplaşma nıye onu anlamadım 3 4 hesabınız olsa yetmıyor mu kasıpta napacaksınız cidden merak edıyorum ii bir işe yarıyorsa ben 50 60 tane pre hesap çalayım

-----------------------------

Hocam herkes yararlansın diye benim sitelere konu açmaya vaktim olmuyor ayrıca.

http://freetzi.com/ u kullanabilirsiniz freehost olarak

..
Toplam Hit: 1672 Toplam Mesaj: 15