Rapid İn Alternatifi Yokmu
-
arkadaşlar herkes rapid pre ararken biriside çıkıp rapide rakip yapmamışmı yokmu böle bi site varsa söleyin tahribat up larını oraya yapsın millet preyle uğraşmasın
birde bende pre yok rapidden nasıl hızlı bir şekilde indirme yapabilirim prog adı yazmayıp birazdaha anlatarak yazarsanız daha iyi olur 2 prog indirdim ya rapidde çalışmıyo(indirdiğim yerde rapidde çalışıyo diyo)yada ben beceremiyom
saygılar sevgiler
-
Netload serverlari uberdir.
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
? pek anlamadım galiba -
çok var aslında ama millet rapide alıştığı için kimse başka siteye yüklemiyo.
-
Başka yere yüklemesinler zaten. 1 üyelikle herşeyi indiriyoruz. Diğerleri de yaygınlaşırsa bu kez 5-6 siteden premium almak zorunda kalacağız.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Başka yere yüklemesinler zaten. 1 üyelikle herşeyi indiriyoruz. Diğerleri de yaygınlaşırsa bu kez 5-6 siteden premium almak zorunda kalacağız.
senin bakış açında doğru ama bence rapide rakip iyi bi site yapılsa presi olmasa geliri reklamlar olsa rapid nasıl indirmeden önce bekletiyo seni bu sitede 1dk boyunca tam ekran reklam yayınlasın millet hep buraya yüklenir reklamlar tavan yapar alan razı satan razı durumları olurayrıca şu sorumada cevap vere bilirmisiniz?
bende pre yok rapidden nasıl hızlı bir şekilde indirme yapabilirim prog adı yazmayıp birazdaha anlatarak yazarsanız daha iyi olur 2 prog indirdim ya rapidde çalışmıyo(indirdiğim yerde rapidde çalışıyo diyo)yada ben beceremiyorum
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------tamam.madem program adı istemiyorsun o zaman program adı vermeden nasıl daha hızlı indirme yapabilceğini anlatiyim:
rapidshare'dan bir dosya indirdikten sonra modeminin fişini çekip tekrar tak ya da modeminin ayar sayfasına girip internetten kopup tekrar bağlanmasını sağla. böylece yeni bir ip adresi edinmiş olacaksın.
rapidden dosyalarını indirmeye devam edebilirsin.hızlı yolu sorduğuna göre modemin fişini çekip takması daha kolay olabilir.
!!!
Zaten adını istemediğin programlar bu işi senin yerine yapan programlar.hangilerini indirdin bilemiyorum ama ortalıkta işini tam anlamıyla yapan bir program var. ama ismini vermeye gerek yok zira istememişsin...
!!! -
Lostok bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
? pek anlamadım galiba
-----------------------------www.netload.in haci. rapidshare gibi bi dosya paylasim sitesi ama linkleri 400MB'a kadar cikiyo.
420-430larda gidiyo indirme hizi bende. Serverlari cok hizli. Gerci bu da yine Rapidshare gibi modeme reset atmak lazim premiumsuz 58 dk bekletiyo.(Netload account'u satan varsa iletisime gecsin.)
-
hocam rapid öle basit site değil. adamların çıkışı Türkiye'nin 3 katı gerisini sen düşün....
-
www.antirs.com burdan rapid downloadn yapabilirsin ;)
-
www.antirs.com bence süper niye alternatif arıyosun ki