Rapid İn Amacı Ne
-
su anda dosyam.net turk upload sitelerinin en buyugu ve kaliteli kapanmaz diye dusunuyorum cunku dosyalarin 30 gun saklanma suresi war surekli guncelleniyor.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Rapid marka oldu hocalar,ziddu middu hikaye 2-3 gün sonra kapanmayacağı ne mechul,dosyayuklemi ne vardı kapandı gitti.
-----------------------------Marka olduğu konusunda katılıyorum ama markasın diye sürekli bizi dürtmenmi gerekiyo :|
-
Valla Ben Gayet Memnunum ;)) Pre Aldıktan Sonra Çatır Çatır İndiriyo :D eee Sonuçta Presizde Olmuyor :D Onun İçin. gerekli :Dyoksa nasıl download yapcam: ben:D::D: ehueh
-
rapid marka oldu evet bencede bu saatten sonrada kapanmayacaqı gocmeyeceqı yuksek ıhtımal.. ayrıca arkadaslar adamlar o kadar super servıs sunuyolar premıum hesaplarında cok pahalı deqıl bırakında beles kullanıcıları zorlasınlar biraz yani..
-
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
Rapid marka oldu hocalar,ziddu middu hikaye 2-3 gün sonra kapanmayacağı ne mechul,dosyayuklemi ne vardı kapandı gitti.
-----------------------------Marka olduğu konusunda katılıyorum ama markasın diye sürekli bizi dürtmenmi gerekiyo :|
-----------------------------keske bizi dürtmeseler böle olmasa ama adamların tuzu kuru istedikleri gibi piyasada fink atıyolar..
-
rapid kapanırsa sanal alem 5 6 sene geriye gider :)) onun ıcın kapanmaz dıye dusunuyorum
-
Kedilerden 10 kat daha kolay oldugu kesın. Bizi bi daha kedılerle muhattab etmesınlerde ne yaparlarsa yapsınlar
-
Drawlord bunu yazdı:
su anda dosyam.net turk upload sitelerinin en buyugu ve kaliteli kapanmaz diye dusunuyorum cunku dosyalarin 30 gun saklanma suresi war surekli guncelleniyor.
Türk sitesi olduguna eminmisin? uploaded.toa yönleniyor ve Türkçe dil seçenegi yok?Ayrıca Rapid 1 numara!!!
-
umutsuz vaka ! :|
-
Ezik ezik siteler,rapidin eline su dökemezler.Kaldıki sitenin ortasından 800*600lük flash reklamlar çıkmasındansa kedi köpekle uğraşmayı yeylerim.