folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid İn Amacı Ne

Rapid İn Amacı Ne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    su anda dosyam.net turk upload sitelerinin en buyugu ve kaliteli kapanmaz diye dusunuyorum cunku dosyalarin 30 gun saklanma suresi war surekli guncelleniyor.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rapid marka oldu hocalar,ziddu middu hikaye 2-3 gün sonra kapanmayacağı ne mechul,dosyayuklemi ne vardı kapandı gitti.

Marka olduğu konusunda katılıyorum ama markasın diye sürekli bizi dürtmenmi gerekiyo :| 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Valla Ben Gayet Memnunum ;)) Pre Aldıktan Sonra Çatır Çatır İndiriyo :D eee Sonuçta Presizde Olmuyor :D Onun İçin. gerekli :Dyoksa nasıl download yapcam: ben:D::D: ehueh 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    rapid marka oldu evet bencede bu saatten sonrada kapanmayacaqı gocmeyeceqı yuksek ıhtımal.. ayrıca arkadaslar adamlar o kadar super servıs sunuyolar premıum hesaplarında cok pahalı deqıl bırakında beles kullanıcıları zorlasınlar biraz yani..

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OpTeR10 bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    Rapid marka oldu hocalar,ziddu middu hikaye 2-3 gün sonra kapanmayacağı ne mechul,dosyayuklemi ne vardı kapandı gitti.

Marka olduğu konusunda katılıyorum ama markasın diye sürekli bizi dürtmenmi gerekiyo :| 

keske bizi dürtmeseler böle olmasa ama adamların tuzu kuru istedikleri gibi piyasada fink atıyolar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    rapid kapanırsa sanal alem 5  6 sene geriye gider :)) onun ıcın kapanmaz dıye dusunuyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Kedilerden 10 kat daha kolay oldugu kesın. Bizi bi daha kedılerle muhattab etmesınlerde ne yaparlarsa yapsınlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    su anda dosyam.net turk upload sitelerinin en buyugu ve kaliteli kapanmaz diye dusunuyorum cunku dosyalarin 30 gun saklanma suresi war surekli guncelleniyor.
    Türk sitesi olduguna eminmisin? uploaded.toa yönleniyor ve Türkçe dil seçenegi yok?

Ayrıca Rapid 1 numara!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    umutsuz vaka !  :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ezik ezik siteler,rapidin eline su dökemezler.Kaldıki sitenin ortasından 800*600lük flash reklamlar çıkmasındansa kedi köpekle uğraşmayı yeylerim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 6553 Toplam Mesaj: 48