folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapid İnsafamı Geldi

Rapid İnsafamı Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ya rapid insafamı geldi

bende bekleme filan hiç yok , dosyaları da 80 den aşağı çekmiyor genellikle, bazen 66 filan oluyo ama sonra70 den aşağı inmiyo gene 

herkesdemi bu böle yoksa bana özel mi :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

hoca bekleme muhabbetini bilmiyom ama rapidin hızı zaten cok iyi valla diger sitelerden indirdigimde max 20 falan oluyo

ben rapidde ortalama 80kb ile indiriyom

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    bende de çıkmıo ama ben uzun zamandır büyük dosya indirmedim büyük dosyalarda gene çıkıyodur heralde...

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    yok ya sabahtan beri 100 tane dosya indirdim hepside en az 5 mblik mp3

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    bendede öyle birader hızlı indiriyor gibi ama bu ipneler bizi alıştırıp alıştırıp sonra tekrar yavaşlatırlar..premium olun hızlansın derler kesin.. belli amk :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuNYoR
    JuNYoR's avatar
    Erkek
    ewt bişeyler var galiba son 2 haftadır 105 'in altına inmedim (her dosya 90-95 mb civarıydı)

Su gibi olmalıyız. Herşeyden aşağıda, ama kaya gibi kuvvetli......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

buda ss si

http://img63.imageshack.us/img63/2022/rapidxu7.jpg

ben rapidi ilk defa bu kadar hızlı gördüm indirdiğim şarkı 3 sn de indi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    işkeceye yakında devam etmeye başlarlar en iisi şimdiden iice sömürelim...

Abra Kadabra
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Ya abiler harbiden cok hizli rapidshare normalden. daha ayin 4'u 16GB indirmisim hay ya :D

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Rapidden ne hızla download yaptığınız sadece rapid serverlarıyla alakalı bir hadise değildir.Kendi hızınızı ve kaç kişi kullandığını yazarsanız millet daha sağlıklı bir tahmin yapar..Çünkü birden fazla kişi kullanıyorsanız kaçtane explorer sayfası açtığınız bile [ ! ] download hızınıza etki eder.O sırada ağ komşularınız msn'de cam açmış mı açmamış mı, online oyun oynayan var mı ağda bunlarda önemli faktörler ama tabi onlarıda yazmanız beklenmiyor :)

Ever bekleme olayı kalktı.Hiçbeklemeden kodu girip çekiyorsun. 256'lık tek kullanıcıyım ve saat gündüz 1'den akşam 10'a kadar olan aralıklar haricinde maximum 30'u buluyor down hızım. Tabi dosyayı ilk çekmeye başladığınıda orda 250,500 vs. bile yazar fakat asıl hız downloadın Yüzde biri tamamlandıktan sonra belli olur ve genelde download sonuna kadar sabit kalır.

+ Rapidden download yaparken hazır tıklı olan serverdan indirmeyin direk.Yanında kırmızı yazı olan serverlar çok yavaş indirir.Sarı olanlar 256'lık tekli kullanıcı için ortalama 15-16'lık hızla indirir.Her zaman için yanında very fast download yazan serverları işaretleyin. Fakat bazen bunları bile işaretleseniz downloadınız çok yavaş olur hatta gece 2-3 gibi çeksenizde yavas olur bunun nedeni o gün rapidden 50Mb ve üzeri dosya çekip modemi resetlememiş olmanızdır.Yani nasıl olsa Ben tv izlerken zaman geçti modeme res çekmeden downloada başlayam düşüncesi yanlıştır.Yani yanlış değildirde sonuçlarına katlanırsınız..

Son olarak bazen modeme res çekseniz,hızlı serverı seçseniz dahi yine yavas çeker buda rapidin çakallığıdır.Hızlı serverları en arkaya saklar rapid.Tavsiyem;Downloda başlayın %1 tamamlanana dek hızı takip edin eğer %1'e kadar olan kısım dolduğu halde download hızı beklediğinizin çok altındaysa Browserınızın Download Kutucuğunu İPTAL DEMEDEN ! direk çarpı işaretinden kapatın ve 2dakika bekledikten sonra linki F5'leyin bu işlemi en fazla iki kere tekrar edersiniz 3.sünde göreceksiniz ki beklediğiniz hızda indiriyor olacaksınız...

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rapidden ne hızla download yaptığınız sadece rapid serverlarıyla alakalı bir hadise değildir.Kendi hızınızı ve kaç kişi kullandığını yazarsanız millet daha sağlıklı bir tahmin yapar..Çünkü birden fazla kişi kullanıyorsanız kaçtane explorer sayfası açtığınız bile [ ! ] download hızınıza etki eder.O sırada ağ komşularınız msn'de cam açmış mı açmamış mı, online oyun oynayan var mı ağda bunlarda önemli faktörler ama tabi onlarıda yazmanız beklenmiyor :)

Ever bekleme olayı kalktı.Hiçbeklemeden kodu girip çekiyorsun. 256'lık tek kullanıcıyım ve saat gündüz 1'den akşam 10'a kadar olan aralıklar haricinde maximum 30'u buluyor down hızım. Tabi dosyayı ilk çekmeye başladığınıda orda 250,500 vs. bile yazar fakat asıl hız downloadın Yüzde biri tamamlandıktan sonra belli olur ve genelde download sonuna kadar sabit kalır.

+ Rapidden download yaparken hazır tıklı olan serverdan indirmeyin direk.Yanında kırmızı yazı olan serverlar çok yavaş indirir.Sarı olanlar 256'lık tekli kullanıcı için ortalama 15-16'lık hızla indirir.Her zaman için yanında very fast download yazan serverları işaretleyin. Fakat bazen bunları bile işaretleseniz downloadınız çok yavaş olur hatta gece 2-3 gibi çeksenizde yavas olur bunun nedeni o gün rapidden 50Mb ve üzeri dosya çekip modemi resetlememiş olmanızdır.Yani nasıl olsa Ben tv izlerken zaman geçti modeme res çekmeden downloada başlayam düşüncesi yanlıştır.Yani yanlış değildirde sonuçlarına katlanırsınız..

Son olarak bazen modeme res çekseniz,hızlı serverı seçseniz dahi yine yavas çeker buda rapidin çakallığıdır.Hızlı serverları en arkaya saklar rapid.Tavsiyem;Downloda başlayın %1 tamamlanana dek hızı takip edin eğer %1'e kadar olan kısım dolduğu halde download hızı beklediğinizin çok altındaysa Browserınızın Download Kutucuğunu İPTAL DEMEDEN ! direk çarpı işaretinden kapatın ve 2dakika bekledikten sonra linki F5'leyin bu işlemi en fazla iki kere tekrar edersiniz 3.sünde göreceksiniz ki beklediğiniz hızda indiriyor olacaksınız...

-----------------------------

hacım rapidi çözmüşsün (: 

Abra Kadabra
Toplam Hit: 2941 Toplam Mesaj: 23