Rapid İsteyen İçeri
-
ben de istiyorum acil
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
şu ramazan bitsin çok büyük rapid vurgunu yapıcam bekle beni tbt :D
-----------------------------bi hek rapid almıştım vesselamdan, tam 45 gün kullandım yeminlen :|
-----------------------------vlla mı laaa ben o kadar kullanamadım daha
eyy tbt müridleri degerinizi bilin vesselam hehehe :D
-
-----------------------------sınır: 1 gün
00:00-00:00 arası
vardiyalı çalışılacak
Abi film indirme v.s gibi şeylerle fazla ilgilenmem..beni ayıplama ama bu attığın ne işe yarıyo şu rapidde saniyeler felan beklememeyemi yarıyo yoksa bir dosya indirdikten sonra yine aynı şekilde modemi kapatıp açmadan indirmeye devam etmeyemi yarıyo :) eger son dediğim gibiyse rica ediyorm bende alabilirmiyim -
ben ben ben müdavimin oalrak ben ben ben :D
-
DeMi_R bunu yazdı:
vardiyalı çalışılacak
Abi film indirme v.s gibi şeylerle fazla ilgilenmem..beni ayıplama ama bu attığın ne işe yarıyo şu rapidde saniyeler felan beklememeyemi yarıyo yoksa bir dosya indirdikten sonra yine aynı şekilde modemi kapatıp açmadan indirmeye devam etmeyemi yarıyo :) eger son dediğim gibiyse rica ediyorm bende alabilirmiyim
Hoca normalde sayılar geri sayar rapid olunca ileri sayıyo çok değişik çok fantastik. -
banada lazımdı ama geç kaldım anlaşılan
-
ben de isterem. vesselamdan ben de aldım 1 aya yakın kullandım. daha 2 ay filan süresi vardı hesabın. ama onun bunun çocuğunun teki şifreyi değiştirdi. açık ve net söylüyorum 2 kişiye birden dağıtılan rapid hesaplarının şifresini değiştiren puşttur şerefsizdir. bunun adı adiliktir.
-
varsa bende alabilirim. çokta sevinirim :D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
DeMi_R bunu yazdı:
vardiyalı çalışılacak
Abi film indirme v.s gibi şeylerle fazla ilgilenmem..beni ayıplama ama bu attığın ne işe yarıyo şu rapidde saniyeler felan beklememeyemi yarıyo yoksa bir dosya indirdikten sonra yine aynı şekilde modemi kapatıp açmadan indirmeye devam etmeyemi yarıyo :) eger son dediğim gibiyse rica ediyorm bende alabilirmiyim
Hoca normalde sayılar geri sayar rapid olunca ileri sayıyo çok değişik çok fantastik.
-----------------------------ne diyonuz la siz :)
gönderiyom şimdi, bu kadar kişi abanırsa şifreyi değiştirebilir rs, öyle bişe olursa pm atarsınız
-
kimlere gönderiyon bizde varmıyız listede :D