folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapid Linklerini Aynı Anda İndiricek (Premiuma Uygun Ve Hız Sınırlama Olcak)

Rapid Linklerini Aynı Anda İndiricek (Premiuma Uygun Ve Hız Sınırlama Olcak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    idm de linkleri hepsini seçip sağ tıkla idm ile indir derseniz. tüm linkleri otomatik alıyor. Valla free de bile çok hızlı indiriyor idm. Şaşma bence.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

la bi arkadaş jdownloader yaz dedi bende okumadan yazdım :)

az önce fark ettim flashget rulz. olm manyak olma o verdiğin tarza partlar ise

1milyon tane olsun fark etmez hepsini seç ctrl+c yap direk uyarı çıkar indir die indir de tamamdır

olmasa gel msn'ye herşeyi öretem flashget rulz. de :) 

en iyi rapidshare downloader ve normal downloadlar için manager firefox için

flashgot eklentisi ve flashget flashgot tüm linkleri çalıyor

o linkleri kopyalayip

direk cyript load . info

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    idm de ayar girmene gerek yok anasını ağlatıyo snırlayıcıyı aç kb cinsizden tek dosya verisini gir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Soyledigin ozelliklerin hepsi jdownloaderda var.jdownloader.org indirebilirsin.

The king is bleeding.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

gVeR bunu yazdı:

jdownloader de hız sınırlayıcı özellik var mı acaba hocam ? varsa ara sıra lazım olabiliyo .. linksave.in deki linkler için faln

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

gVeR bunu yazdı:

jdownloader de hız sınırlayıcı özellik var mı acaba hocam ? varsa ara sıra lazım olabiliyo .. linksave.in deki linkler için faln

var.eklenti destegide var ayrica.

The king is bleeding.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RootB bunu yazdı:

premiumu ekledim tamam..

http://rapidshare.com/files/172009940/TITANIK_1997_DVDRIP_TR_DUBLAJ_barbarus.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/172015088/TITANIK_1997_DVDRIP_TR_DUBLAJ_barbarus.part02.rar

gibi linkler var elimde.. toplam 15 part.. nasıl idm ye ekliyicem o hepsini indirmeye koyulcak bunu yapamıorum.. html dosyası olarak algılıyo

premiumu girdikden sonra linkleri bi tane txt olarak kaydet sonra görevler>al>text dosyasından de kayıt ettiğin dosyası seç linkler gelecekdir kaydet de gelen linklerin hepsini seç sağ tıkla kuyruğa taşı de yeni kuyruk oluştur ordan ayar yapcaksan yap sonra şimdi başlat de tamamdır ben böyle kullanıyorum anlamadıysan bi daha anlatırım =)

@kreyzi:jdownloader türklerin değil

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    idm de linke sağ tıkla idm ile indir de hopadanak iniyo :))

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

IDM'nin rar dosyalarını .html olarak görmesinin nedeni, senin ayarlardan premium hesabını girmemiş olmandır. IDM'yi yükle ve sırasıyla şunları yap;

İndirilenler > Seçenekler >  Site Bağlantıları > Yeni > http:// hangi sitenin hesabı kullanılacaksa onun adresi (örneğin: rapidshare.com) > Kullanıcı Adı > Şifre

Bu işlemleri doğru bir şekilde yaptıktan sonra sorunsuz çalışacaktır. Ayrıca sayfada sağ tıklayıp Bütün Linkleri IDM İle İndir'e tıkla ve oradan dosyalarını seç, tamam de kuyruğa eklesin ve sıra sıra indirsin. Ayrıca zamanlayıcısı da var. Mesela hangi gün hangi saatte indirmeye başlayıp bitirsin istiyorsan, İş Düzenleyiciden ayarlarını yapıyorsun ve ortaya 10 numara iş çıkıyor. :)

Mesela benim gibi bir evde yaşıyorsan yani internetini birden çok kişi kullanıyorsa talimat veriyorsun, o zamanı gelince indiriyor :D

Ben filmleri dizdim, her gece saat 01.02de indirmeye başlar sabah 10.00a kadar. Hiç kontrol bile etmiyorum. Çok kolaylık sağlıyor bana..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

İnternet Download Manager => tek geçerim...

...IDM rulzzz... 

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 7554 Toplam Mesaj: 22