Rapid Premium Alınacaktır.
-
@hotboy
hocam seni taniyorum zaten (eskilerden) sahtekarlik yapacak insan degilsin ama merak ettigimden soruyorum.
nasil 10tl'ye uyelik oluyor, kendi sitesinde bile daha yuksekti diye hatirliyom.
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------@hotboy
hocam seni taniyorum zaten (eskilerden) sahtekarlik yapacak insan degilsin ama merak ettigimden soruyorum.
nasil 10tl'ye uyelik oluyor, kendi sitesinde bile daha yuksekti diye hatirliyom.
-----------------------------hocam ben para verip almıyorum, puanlarla açıyorum, rapidsharede puan olayı var, 10 000 puanın olunca 1 aylık hesap açabiliyorsun puanlarınla, ben de o puanlarla açıp satıyorum, rapidin kendi sitesinde yaklaşık 10$, resmi türk resellerinde en son 21 tl idi,..
-
himm anladim hocam, habire paypal ile alip duruyodum. bundan sonra ilk adresim sensin ;))
-
hotboy'a kefilim,ama adi kefil,müteselsil olmam : )
-
ben sana ayarlarım hocam beleşe
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
hotboy'a kefilim,ama adi kefil,müteselsil olmam : )
-----------------------------o ne hocam ya :D
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------10 tl ye satıyorum, tahribatta rapid sattıklarım;
seadog(1), nikoteen(2), kreyzi(1), sLeymN(1), nurky(2), shadowan(1), karatahta(1)
kendileriyle görüşebilirsin, herhangi bir sıkıntı çıkmadı henüz ;)
biz kontr karşılıgı almıştık :W ödeme seçenekleride çok arkadaşta :W -
bende aldım hotboydan 2 gün sonra şifreyi değişti para boşa gitti :)):)
bide bişi soracam bu günlük 2.66 gb limit var mı hala yoksa kalktı mı premde aynı sorun var mı ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bende aldım hotboydan 2 gün sonra şifreyi değişti para boşa gitti :)):)
bide bişi soracam bu günlük 2.66 gb limit var mı hala yoksa kalktı mı premde aynı sorun var mı ?
-----------------------------?? hocam adamlar ciddi sanacak, şaka olduğunu yazsaydın bari, şu anki limit hala 2,66 gb
-
hotboy bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bende aldım hotboydan 2 gün sonra şifreyi değişti para boşa gitti :)):)
-----------------------------?? hocam adamlar ciddi sanacak, şaka olduğunu yazsaydın bari, şu anki limit hala 2,66 gb
:) şaka tabi onlarda anlar heraldeyanlız bu 2.66gb a.q sikiyor prem olsa ne olacak 2.66 gb hemen biter gider