Rapid Premium Dağıtımı -3-
-
pm ye cevap verde alalım hocam kontörle :)
-
bana kaldı mı :)
-
varsa bende alabilirim
-
dağıtım bitmiştir ama ihtiyacı olan yazsın konuya elime gectikçe sessiz sedasız yollarım preleri :)
-
isteyen olursa pm yazsın birkaç gunluk vereyem yanlız abartmayın down ı adamlar cabuk cakıyor tavsiye kotayı kontrol ederek iş gorun o zmn uzun aylar kullanabilirsiniz
kontor karsılıgında nisan ve haziran aylarına kdr olan premler vardır onları verebilirim
not: bildiginiz adult sitelerden birkaçınıda yazarsanız pm olarak sizlere daha cok dagıtım ve satıs yapablirim
(ücretsiz verdiklerimden sadece rica olarak algılansın lütfen lockerz a üye olmalarını istiyorum benim devetimle bir kaç kişi kaldıda zlist te)
-
ilk 5 teki son arkadasa presini yollayamadım özel mesaj gönderme hakkım bitmiş bugün şans işte :) nası yaparız onu şaka yapim dedim pm attım kakaya döndü hakkım bitti :)
-
ben istemem uleyn :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
ilk 5 teki son arkadasa presini yollayamadım özel mesaj gönderme hakkım bitmiş bugün şans işte :) nası yaparız onu şaka yapim dedim pm attım kakaya döndü hakkım bitti :)
profiline yorum olarak yazarsın; o da onaylamaz :) kaspersky dağıtırken ben de öyle yapmıştım :P
e artık haketmişimdir preyi :) -
hocam eline geçince ben de isterim
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------ahahah :) MMB'nin dediği gibi yap hacı yorum olarak :D ben onaylamam :F