Rapid Premium Kampanyam
-
Premium verirken yeni bi kampanya başlatıyorum her gün 23:00-23:30 saatleri arasında konunun altına mesaj yazan ilk 5 kişiye rapid premium pm atmayın lütfen bakmak zor oluyo bir de bu saatler dışında da istemesseniz iyi olur. Bu kampanyamızı dedam edebildiği kadar etcek ama belki bazı günler veremiyebilirim veya bazı günler 5 kişiden daha fazla kişiye verebilirim o anki duruma bağlı.
-
hocam garip bi sistem değil mi sadece saat 23.00 ile 23.30 arası mesaj atanlar ? şimdiden alalım işte :D
-
23:00-23:30 arası çekişme olsun biraz diğer saatlerde vermicem
-
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam garip bi sistem değil mi sadece saat 23.00 ile 23.30 arası mesaj atanlar ? şimdiden alalım işte :D
-----------------------------arkadasimizin ikameti findigin baskenti olurda hic bu kapanya garip olmaz mi, lazin akli gece 24 te duracigi icin akli gitmeden once gunu sevapla kapatacak
-
bug post
-
hojucuk bunu yazdı:
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------arkadasimizin ikameti findigin baskenti olurda hic bu kapanya garip olmaz mi, lazin akli gece 24 te duracigi icin akli gitmeden once gunu sevapla kapatacak
-----------------------------1. Ben LAZ değilim aklım 24 saat yerinde. 2. Süreki online olamıyom verdiğim saatlerde ama online olabiliyorum. 3. İsterseniz hiç vermiyeyim?
-

Bulup da bunamayın :D Aklıma geldi yapayım dedim :D
-
CureShooT bunu yazdı:

hoş olmuş ne diyim :)
-
dagit , dagit tabiki guzel
-
CureShooT bunu yazdı:

Bulup da bunamayın :D Aklıma geldi yapayım dedim :D