Rapid Share "E Çözüm [Genel] Başlık Herkes Katkıda Bulunsun !!!
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
ben alıcam abi 1 tane ne kastıracam modemle bugün alayım bir tane basacam flashget'e indirecem ne varsa binecem üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı :)
vuracam kırbacı vuracam kırbacı :) buzul ilk kim alırsa ona göre :) seni bekliom bende alda sende kurtul bende kurtulayım :C -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam rapidshare ip bazlı bir engelleme sistemine sahiptir...
dinamik ipli bütün adsl kullanıcılarının, modem resetlediğinde ipsi değiştiğinden dolayı tekrardan indirmeye devam edebilirsiniz. Taki birgün modeminiz elinizde kalana kadar :)
Rapidshare çözüm varmı çözüm yokmu tarzındaki sacma sapan konu başlıklarının tamamı olayın bilgisizliğine dayanmaktadır...
Aynen msn kırma programı gibi, sağır duymaz uydurur tarzı sacmalıklara kapılmayalım...
katılmamak elde değil....
tek çözüm bascan parayı alcan preyi tepe tepe kullanacan :)
modeme kıymak istemiorsan tabi :) -
BuZuL bunu yazdı:
ben alıcam abi 1 tane ne kastıracam modemle bugün alayım bir tane basacam flashget'e indirecem ne varsa binecem üstüne vuracam kırbacı vuracam kırbacı :)
-----------------------------muhahahaa :D:D öldüm bittim resmen :D
bi yol da 192.168.1.1 :) gir bi diskonnekt sonra konnekt, modemi aç kapa ile uğraşmayın :D bende 10-15 sn arası geri geliyo modem tekrar
-
en iyisi premium almak.. premium'u puan ile alıp 8 - 10 TL ye satanlar var. Onlardan alın.. kullanınm 1 ay tepe tepe..
5 günde 25 Gb indirme hakkınız var.. Benim modem 50 saniye civarı resetleniyor. o yüzden premium kullanıorum devamlı..
Eğer rapidshare'nin kendi sitesinden paypal ile alırsanız 8000 puan veriyor. 10000 puan'a tamamlarsan 1 ay daha ücretsiz uzatabilirsin üyeliğini..
upload ettiğin dosya her indirilişinde 1 puan kazanırsın.. son çıkan albümlerden 2-3 tanesini yay mp3 sitelerine çok üyeli forumlara.. rahat 10000 puan yaparsın..
Uğraşamam diyorsan her ay 8-10 TL vericeksin. bence az bi ücret zaten.. rapid de bi ihtiyaç artık
-
eğer modemin wireless se we çıkıp resetlemeye üşenirsen aç int tarayıcını yaz modemin ipsini gir panele çak reseti böylece kalkıp üs kata çıkamna gerek yok benim yanımda ama ben bile üşenirim resetlemeye öyle o yüzden öneririm bu yöntemi :D
-
yawuz bunu yazdı:
eğer modemin wireless se we çıkıp resetlemeye üşenirsen aç int tarayıcını yaz modemin ipsini gir panele çak reseti böylece kalkıp üs kata çıkamna gerek yok benim yanımda ama ben bile üşenirim resetlemeye öyle o yüzden öneririm bu yöntemi :D
-----------------------------Hocam peki modemin ipsini nasıl öğrencem benim bağlandığım ip den olmuyor ????
-
BuZuL bunu yazdı:
:D hoca sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün ;)abi eşek mi bu :D
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------cmd ye sırayla aşağıdaki kodları yazın;
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renewtmm ip yenilendi dns temzlendi :D
abijim bu yontem yarıyo mu yoksa bi pijlik mi var dogru yeniliyoda sonra sorun olmasın:D