Rapid Şifresi Alıcam?
-
arkdaşlar film arşivi yapıcamda şu beklme olayı filan sıktı. bilen arkdaşlara sorucam üyelik ücretleri ne durumda birde hangi siteden alıcam şifreyi kredi kartı ile alabiliyormuyum? soruyorum bunları çünkü bir sürü türk sitesi var rapid üyelik diyo ne alaka anlamadım:)
birde bu şifreyi alınca aynı anda bir kaç part indirebilicem değilmi ve flashget ile iflan? günlük 10gb sınır var diyo o sınırı geçersemde modeme rese t attıp şifresiz yola devam değilmi:) bilen arkdaşlar yönlendirirlerse sevinirim:)
-
fiyatlar burda.
http://rapidshare.com/premium2.html
Bence kendi sitesinden paypalle yıllık al. Türk siteleri resellerlar.
Aynı anda istedigin kadar part indirebilirsin. Flashget gibi programlar kullanırsan 10 gbte yerine ortalama 8 gbte yüklersin.(pause vs olaylarından dolayı) O sınırı geçersende eski yöntemlerle devam edebilirsin. -
rapidpoints nedir peki, o hangi işe yarıyor.
-
extra point werio sanirimda ne ise yario bilmiorum o puanlar belli bir miktar oldugunda 1 kac gun daha mi kullaniyorsun paketi bilemicem de. paypal uyeligi paralımı hic denemedim orayi?
-
Rapid point upload ettigin dosyanın bedava kullanıcılar tarafından yüklenmesiyle cogalan bisi. 10000 olunca 1 aylık uzatabiliyosun yada 1 aylık yeni account yaratabiliyosun. İlk satın aldığında 8000 puanla basliyosun. Paypal parali değil.
-
simdi bakmistim point olayina sitesinden mantikli fiyatlarda cazip peki kimse neden sitesinden degilde sitelerden 2.el fln daha fazla paraya alıolar paypal uyelıgındemi bisey rapidshare mi kısıtlı uyelık werıo :S ?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
simdi bakmistim point olayina sitesinden mantikli fiyatlarda cazip peki kimse neden sitesinden degilde sitelerden 2.el fln daha fazla paraya alıolar paypal uyelıgındemi bisey rapidshare mi kısıtlı uyelık werıo :S ?
-----------------------------sanırım kredi kartı olmadıkları için. mesela benim kredi kartım yok. gidip türk sitelerinden alıyorum, parayı ptt yada banka havalesiyle ödüyorum. kredi kartı olsa en güzeli kendi sitesinden almak yoksa
-
ticaretinemi girsem ne yapsam elimde de patlamaz heralde 4-5 tane gold pre fln alsam satarim heralde bi ara denim master,visa war :)
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
ticaretinemi girsem ne yapsam elimde de patlamaz heralde 4-5 tane gold pre fln alsam satarim heralde bi ara denim master,visa war :)
-----------------------------Sattıktan sonra al yoksa elinde patlıyabilir.
-
bie denicem basta 1 tane alacam :) Isteyen warsa pm atsin halledelim :D
-
birde buraya bak istersen türkiye resmi satış sitesi http://rapidpremiumtr.com/index.htm