Rapid Vs Hotfile
-
şimdi edebiyle bir tartışma konusu açmak istiyorum eskiden Deli gbi rapid linkleri ortalarda dolaşıyordu şimdi film indirmek için bile rapid linklerini arar oldum herkes hotfile a yüklüyor :S rapid download linkinden çok fileserve ve hotfile dosyaları paylaşıma açıldı özellikle türk site yönetici ve modlarından yada kullanıcılarından kaynaklanan bu durumun asıl sebebi ne ola PARA mı sadece yaw hotfile üyelik yok bekleyincede tilt oluyorum jdownloaderda bile bekliosun :S
-
ben hep rapid yandaşıydım zaten hocam :)
çünkü rapidin leech sitesi fazla.
hf için ise çok az leech eden site var.
evet tek sebebi para ama onlarda haklı adam uploadlarının karşılığında doğal olarak bi karşılık isticek.
-
Rapidde indirme limitleri var, rapidpoints var; hotfile'da limit yok.
Rapid euroyla satiyo aylik presini, hotfile us dollarla.
Rapid bizi malca bi siteye yonlendiriyo dosya silinmis veya kaldirilmissa, hotfile yok kardesim oyle bi dosya geri don nereden geliyosan diyo.
Rapid paypalla odeme yaparken serefsizlik yapmiyo, hotfile duzenli odemeler tutuyo, bazen 2 katini kesiyo.
Rapidin ismi kotu, hotfile yanip tutusuyo
Rapid davalarla ugrasirken, hotfile daha gencecik tertemiz
Rapidde "cogunlukla" 100mb link bulundururken hotfile'da 400mb oluyo
Rapid yaslandi olmeli, alemin krali hotfile.
(Hic bi zaman 10mb ustunde bi dosya upload etmedim, ama gunde en az 100gb download yaparim, bi abazan, pardon downloader gozuyle yorumladim)
-
Rapidshare gibi bir devi Hotfile gibi bir balonla karşılaştırmak pek doğru değil. Hız açısından çoğunluk 1 mbit kullandığı için pek birşey farketmiyor. Fakat daha yüksek hızlarda bağlantınız varsa premiumla tam kapasite çekmeniz pek mümkün değil. Yoğunluğa göre belirli kb da kalıyorsunuz. Sürekli artan talep ve açılan davalarla er geç patlayacak gibi duruyor.
Rapidshare'da kasıtlı olarak yapılmış birşeyler var. Rapidshare resmen Dünya'nın dosya depolama merkezi oldu. Artık götürüsü getirisinden fazla olabilir. Zarar ediyor olabilirler. Ayrıca açılmış tonla dava var. Bunlarla mücadele ediyorlar. Puan vermeyerek uploaderların bir kısmını başka yerlere yönlendirerek binen yükü azaltmaya çalışıyor olabilirler. Rapidshare gibi bir Dünya devi 300-500 uploader gitti diye çökmez. Kesinlikle düşündükleri birşeyler olduğuna eminim. Yarın öbürgün dengeyi sağladıktan sonra tekrar puan sistemiyle geri dönerek eskisi kadar popüler olabilir. -
Üstatlar öyle veya böyle rapid iyi büyük eski alışkanlığımız vs. ancak pazarı ya isteyerek bıraktı yada yön değiştirdi. haliyle uploaderlar daha çok kazandıran ve güvenilir olan hotfile a yöneldiler fileserve ve uploading ardından geliyor bunları bizden daha fazla gören rapid yinede birşeyler yapma girişiminde dahi bulunmuyor. Rapidden üyelik alanlar bence artık bir daha düşünmeli bence paranızı ziyan edersiniz.
-
Şu an için hotfile avantajlı gözüküyor ama rapidin vardır bir bildiği diyorum.
-
Firex'in dediklerine katılmakla beraber günde 100gb download yapan arkadaşın downloadlarını nerede depoladığı merak ediyorum???
Hotfile premium acc la 500kb ı zor geçiyor. Rapidle 4 MB'ı gördüğüm oldu ki bağlantı hızım o kadardı.
-
daha önceki konuya yaptıgım yorumu direk buraya c/p yapıyorum eskibir uploader olarak rapid link isteyenleri kınıyorum hem sizin paranıza hem bizim emeklerimize yazık oluyor.
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------rapid e güzel diyenlerı anlamıyorum
hotfile ve rapid in premium hızları aynıdır fark yoktur fark var diyen 100mbps lık vps ayarlasın gösterelim farkı (bizzat 1gbps lık vps de test ettik
bu vps nin lokasyonuna göre değişiklik gösterebiliyor ancak saniyede 18MB ile dosya iniyor hotfile o da 100 saniye de 1.8 GB eder bu hız kime yetmiyor acaba?
hat hızı türkiye şartlarında 2 4 8 16 ve 32mbps olan kişilerin hız sorunu yaşaması kendi hatlarından sorunları varsa olabilecek bişi
bu piyasada upload cıya para kazandıran site kazanır o da şuan hotfile ve fileserve
rapid i hiç sevmedim dosya atıyorsun siliyor, 2 kişi kullanıyorsun hesap kapanıyor ve para kazandırmıyor (işin yoksa hesap satmayla uraş)
hotfile download limiti yok (günde 500gb çektik banamısın demedi) 2 3 4 kişi kullandımız oldu bi problem yaratmadı
hadi bi bok atacaksınız birşeye mantıklı atın ben ne hotfile in ne rapid in avukatı değilim ancak bu hotfile yayıldıktan sora ki rahatlıgımı hiç birinde bulamadım
+ olarak hotfile 2gb tek link destekliyor rapidde bunu sadece premiumlar indirebilio hotfile de pre yada free fark etmiyor
sorusu sobaborusu olan warsa söylesin depodepo da uzun uzun anlattılar rapid in niye bu kadar düştünü ve linklerin verilmedini bu gün kalkıp rapid link veren adam
işi bilmiyor demektir milletin elinde patladı onlarca acont
bu arada torrent tekbaşına yeterli değil torrent + hotfile herşeye yetiyor
-----------------------------Ek olarak
Hotfile in direk $ getirisi var
Hotfile ın daha kolay ve hızla büyüyen bir reseller toplulugu var
Hotfile istatistikleri ve kullanıcı panel i çok daha iyi (Türkçe olmasını saymıyorum bile)
-
Bnde bu siteler hakkında konu açmıştım araştırmalarımdan sonra rapidin en iyisi olduğunu anladım ve vazgeçmedim. Aşağıdaki siteden güncel yaba ncı film ve dizileri indiebilirsin hemde tek link :) www.oneddl.com
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Rapidshare gibi bir devi Hotfile gibi bir balonla karşılaştırmak pek doğru değil. Hız açısından çoğunluk 1 mbit kullandığı için pek birşey farketmiyor. Fakat daha yüksek hızlarda bağlantınız varsa premiumla tam kapasite çekmeniz pek mümkün değil. Yoğunluğa göre belirli kb da kalıyorsunuz. Sürekli artan talep ve açılan davalarla er geç patlayacak gibi duruyor.
Rapidshare'da kasıtlı olarak yapılmış birşeyler var. Rapidshare resmen Dünya'nın dosya depolama merkezi oldu. Artık götürüsü getirisinden fazla olabilir. Zarar ediyor olabilirler. Ayrıca açılmış tonla dava var. Bunlarla mücadele ediyorlar. Puan vermeyerek uploaderların bir kısmını başka yerlere yönlendirerek binen yükü azaltmaya çalışıyor olabilirler. Rapidshare gibi bir Dünya devi 300-500 uploader gitti diye çökmez. Kesinlikle düşündükleri birşeyler olduğuna eminim. Yarın öbürgün dengeyi sağladıktan sonra tekrar puan sistemiyle geri dönerek eskisi kadar popüler olabilir.
-----------------------------Rapidshare de dev doğmadıki abi, rapid bu kafayla giderse görürsün balonla karşılaştırmayi demedi deme :)
-
üstad şimdi rapid sistemi değiştirdi herkes hotfileye ve fileservere yöneldi en iyisi fileserver para bakımından. adam film yükleyeek ama karşılığını alamayacaksa neden yüklesin ki