folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapidden Dosya İndirmenin Bi Yolu Yok Mu

Rapidden Dosya İndirmenin Bi Yolu Yok Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar bıu rapid pre almak için adamı zorunlu bırakıyo

ne zaman bişi indirmeye kalksam hata veriyo biraz bekleyin dio 2 dakika bekletiyo

sonra bi iki dakika daha ve bu böyle sürüğ gidiyo

şu lanet siteden bi kerede indirmeyi başlatmanın bi yolu yokmu ??

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

bi dalga çıkartıolar iki gün sonra rapidshare açığı kapatıyor insanın hevesi kursağında kalıyor.. 15 TL 1 aylık zevk için hiç bişey diye düşünüyorum ben.. Tabi maddi durumu olmayanlar için bu 15 tl büyük para tabi ama.. İnternetten bişey indirmeyi seviyorsan 15 lira da ver abicim..

Hatta bi kaç forum sitesinde rastlamıştım 20 kontöre bile veren vardı :D

Rapidshare premium hesap alcan. Akşamdan internetdownload managere yüklicen dalgaları işe gitcen gelcen bi bakcan pc deli gibi veri indirmiş:D o rarları açarken nasıl bi zevk alıyorum anlatamam :D değil 15 vala 150 tl lik zevk :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paket winston parası be abi alın bi premium

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

15 TL ye satılanlar günlü 5 gb limitli. ben free ile günlük 5 gb tan fazla indiriyorum. daha az indirmek için niye 15 tl vereyim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

jdownloader indirip kur. bununla rapidden dosya çekebilirsin.

istersen modeme reset attırır ister bekletip indirirsin.

bu programla arşiv yaptım ben. işine gelirse tabi

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

rebelpirate bunu yazdı:
    -----------------------------

15 TL ye satılanlar günlü 5 gb limitli. ben free ile günlük 5 gb tan fazla indiriyorum. daha az indirmek için niye 15 tl vereyim.

5 gb ı keyifle indir 5 gb sonrasında eziyete devam et ozaman. En azından 5 gb lık bi zevk yaşarsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

rebelpirate bunu yazdı:

5 gb ı keyifle indir 5 gb sonrasında eziyete devam et ozaman. En azından 5 gb lık bi zevk yaşarsın.

jdownloadere sıralıyorum 24 saat boyunca duraklamadan dosya iniyor. hatta rarda bile jdownloader çıkartıyor. ama düşünmedim değil premium hesabı. ancak film sitelerine vip üye olduğum için rapid premiuma para vermiyeyim dedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

rebelpirate bunu yazdı:

Apocrypha bunu yazdı:

rebelpirate bunu yazdı:

jdownloadere sıralıyorum 24 saat boyunca duraklamadan dosya iniyor. hatta rarda bile jdownloader çıkartıyor. ama düşünmedim değil premium hesabı. ancak film sitelerine vip üye olduğum için rapid premiuma para vermiyeyim dedim.

Tercih meselesi tabi bu. jdownlader hiç kullanmadım bi ara onuda denerim. Bi bakarsın bende kurtulurum para vermekten :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

windows 7 kullanıyorsan hata veriyor JDownloader ama XP de sorunsuz çalışıyor. güncelleme ile düzeltirlerse iyi olacak

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

rebelpirate bunu yazdı:

windows 7 kullanıyorsan hata veriyor JDownloader ama XP de sorunsuz çalışıyor. güncelleme ile düzeltirlerse iyi olacak

98 den xp ye geçişte çok zorlanmıştım bayağı bi zaman geçememiştim. Aynı olay şimdide oluyor xp den vistaya geçemedim vistaya geçemedim diyede 7 ye de geçemedim xp de çakıldım kaldım yani :P

Az kaldı premium bi bitsin başlarız jdownloader a.. Ayrıca şu program bilgisi içinde saol. Premium hesap olmadığı zaman kara kara düşünmekten kurtardı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Java ile calismasi problem ya. acaip kasiyor maknayi. 

ikinci bir program daha vardi crypload. bu programda secenekleri itibriyle jd nin yanında gecemiyor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1297 Toplam Mesaj: 11