Rapidden Dosya İndirmenin Bi Yolu Yok Mu
-
arkadaşlar bıu rapid pre almak için adamı zorunlu bırakıyo
ne zaman bişi indirmeye kalksam hata veriyo biraz bekleyin dio 2 dakika bekletiyo
sonra bi iki dakika daha ve bu böyle sürüğ gidiyo
şu lanet siteden bi kerede indirmeyi başlatmanın bi yolu yokmu ??
-
bi dalga çıkartıolar iki gün sonra rapidshare açığı kapatıyor insanın hevesi kursağında kalıyor.. 15 TL 1 aylık zevk için hiç bişey diye düşünüyorum ben.. Tabi maddi durumu olmayanlar için bu 15 tl büyük para tabi ama.. İnternetten bişey indirmeyi seviyorsan 15 lira da ver abicim..
Hatta bi kaç forum sitesinde rastlamıştım 20 kontöre bile veren vardı :D
Rapidshare premium hesap alcan. Akşamdan internetdownload managere yüklicen dalgaları işe gitcen gelcen bi bakcan pc deli gibi veri indirmiş:D o rarları açarken nasıl bi zevk alıyorum anlatamam :D değil 15 vala 150 tl lik zevk :P
-
paket winston parası be abi alın bi premium
-
15 TL ye satılanlar günlü 5 gb limitli. ben free ile günlük 5 gb tan fazla indiriyorum. daha az indirmek için niye 15 tl vereyim.
-
jdownloader indirip kur. bununla rapidden dosya çekebilirsin.
istersen modeme reset attırır ister bekletip indirirsin.
bu programla arşiv yaptım ben. işine gelirse tabi
-
rebelpirate bunu yazdı:
-----------------------------
15 TL ye satılanlar günlü 5 gb limitli. ben free ile günlük 5 gb tan fazla indiriyorum. daha az indirmek için niye 15 tl vereyim.
-----------------------------5 gb ı keyifle indir 5 gb sonrasında eziyete devam et ozaman. En azından 5 gb lık bi zevk yaşarsın.
-
Apocrypha bunu yazdı:
rebelpirate bunu yazdı:
-----------------------------5 gb ı keyifle indir 5 gb sonrasında eziyete devam et ozaman. En azından 5 gb lık bi zevk yaşarsın.
-----------------------------jdownloadere sıralıyorum 24 saat boyunca duraklamadan dosya iniyor. hatta rarda bile jdownloader çıkartıyor. ama düşünmedim değil premium hesabı. ancak film sitelerine vip üye olduğum için rapid premiuma para vermiyeyim dedim.
-
rebelpirate bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
rebelpirate bunu yazdı:
-----------------------------jdownloadere sıralıyorum 24 saat boyunca duraklamadan dosya iniyor. hatta rarda bile jdownloader çıkartıyor. ama düşünmedim değil premium hesabı. ancak film sitelerine vip üye olduğum için rapid premiuma para vermiyeyim dedim.
-----------------------------Tercih meselesi tabi bu. jdownlader hiç kullanmadım bi ara onuda denerim. Bi bakarsın bende kurtulurum para vermekten :D
-
windows 7 kullanıyorsan hata veriyor JDownloader ama XP de sorunsuz çalışıyor. güncelleme ile düzeltirlerse iyi olacak
-
rebelpirate bunu yazdı:
windows 7 kullanıyorsan hata veriyor JDownloader ama XP de sorunsuz çalışıyor. güncelleme ile düzeltirlerse iyi olacak
-----------------------------98 den xp ye geçişte çok zorlanmıştım bayağı bi zaman geçememiştim. Aynı olay şimdide oluyor xp den vistaya geçemedim vistaya geçemedim diyede 7 ye de geçemedim xp de çakıldım kaldım yani :P
Az kaldı premium bi bitsin başlarız jdownloader a.. Ayrıca şu program bilgisi içinde saol. Premium hesap olmadığı zaman kara kara düşünmekten kurtardı.
-
Java ile calismasi problem ya. acaip kasiyor maknayi.
ikinci bir program daha vardi crypload. bu programda secenekleri itibriyle jd nin yanında gecemiyor.