folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Rapide Çare War ! Hep Beraber Çözelim,Tbt Servislerine Ekleyelim İçerde..

Rapide Çare War ! Hep Beraber Çözelim,Tbt Servislerine Ekleyelim İçerde..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Hojam o tip bir script kurmak kolay ama ona proxy yetistiremeyiz.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eğer olacaksa bende varım ama :S tatar'ın dediğne göre olmuo :((

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

-----------------------------

i$e yaramaz. premium olsa bile gunluk 5gb limiti var.

biri bi DVD oyun indirse gunluk limit dolar. 

-----------------------------

evet bide bu durum var bunuda çözmeliyiz... bu arada http://dreamhost.com/ çok yüksek band. veriyor ve inanılmaz ucuz hatta beleş diyebiir.z .. benm varım hatta ilk parayı bile ben veririm sorun dğüeil. yeterki yapalım şu işi

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hazziktirr :S günlük 5gb limitini hiç hesaba katmadım ben a.q :S

tühhh beee ne güzel servis kurcaktık walla ama premium olsa bile günlük limitin var sahi.. :S

geriye tek seçenek kalır oda proxy ama holynün de deiği gibi bunca müride proxy mi dayanır a.q :D

neyseee scripti saşsına özel kullanmak istyen varsa buyursun ;http://www.speedyshare.com/341424673.html 12 Aralık 2007 itibariyle son sürümüdür..

Tek yapmanız gereken scripti alanınıza upload edip tüm dosya ve klasörlere 777 izni vermektir.

Hostunuzun php,open port 80,cpanel özeliklerini desteklesin yeter..

Kurdum ama cennot open port 80 hatası alıyorum ?

Hostunuzun php,open port 80,cpanel özeliklerini desteklesin yeter..

Hostum gerekli özellikleri destekliyor fakat try chmod 777 die bi hata alıyorum :S

tüm dosya ve klasörlere 777 izni vermeniz gerekiyor.Bazı ftp upload programları asci ve binary upload modunu kendi seçiyor yukarda anlatılanların hepsini yaptığınız halde halen sorun yaşıyorsanız asci modunda upload edin..

Scriptin çalışan bir örneğini http://pripda.com/index.php adresinde görebilrisiniz eğer çalışan bir proxy bulursanız her defasında sınırsız download yapabilirsiniz..

Hacı iyi güzelde benim hostum yok ben piçmi kalayım diyorsanız http://www.lifedork.com/rapidleech-how-to-create-your-own-private-rapidleechers-using-hacked-server.html adresindeki yönergeleri takip ederek şansınızda yaver giderse başkasının  hostuna upload edebilirsniz..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Kamusal rapid çözümü projesi yine rapidin kıllığı yüzünden yan yattı eğer bir gün rapid günlük 5Gb sınırını kaldırırsa yada diğer anlamda 5günlük 25g sınırını.. O zaman bu iş olar.Ne diyelima rtık fuck u rapid !

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

yaw hajilar ne 5gb limitinden bahsediyosunuz, ben 1 aylik premium acoountla gune 9gb ye yakin program + film indirdim...

hic de kota uyarisi fln gelmedi....

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Kota İşi Bozar.. ve Bana Göre İşe Yaramaz Gibi.. Bu Kadar Murid.) 
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hacılar 5 günde 25gb limiti var ve mesela bende sürekli dolu flashget şimdi yarın yer açılcak onu beklio indirmek için:) eğer bnm gibi biri olursa içinizde en az 3-4 account gerek...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bu rapiddeki ibneler de amma akıllıymış a.q

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 3844 Toplam Mesaj: 19