Rapid"E Son Http://Www.Adrive.Com/ Süper
-
Bende aynı sorunu yaşamıştım. İçerisindeki harflerden en az 1 tanesi büyük harf olmalı.
-
Sağolun arkadaşlar Mükemmel bişiy bu, Süreklidir umarım, buraya çok dosya film atacamda o açıdan. Çok Mutluyum. :)
-
arkadaşlar rapidshare.com un üstüne ben dosya paylaşımı sitesi tanımam eğer internetiniz sınırsız ise 2-3 kişi bir araya gelin 3 aylık üyelik bile toplamda 9 ytl ye fln geliyo ama düşünün bütün warez dosyaları rapiddedir 1 mbit internette dosyaları sürekli 100 ile çekiyorum. Linklerin hepsini flashget e yapıştırıyorum takır takır indiriyor.kesinlikle eğer sürekli dosya indiriyosanız rapid premium mutlaka alın değiyor :)
-
yanlız bu site bazen ağlatabilio resmen adamı 1 mp3 indirdim yavaş yavaş :)
sonra bidaha indirdim oda ole bi tane daha indirirkenem 5 kblik dosya attı bitti dedi :(
-
beğenmedim ben o kadar çok seçenek var ki..
-
gmail daha iyi hoca, en azından daha güvenli. Biraz popilerle$sin ozaman belki bi acc alıp dosya yüklemelerimi yapabilirim.
-
sağ ol hocam iyi siteye benziyo
-

Rapid gibisi var mı be :) 100 ü geçemiyorum diyen arkadaş hiç premium almayı denedin mi :D
Valla diğer arkadaşın dediği gibi biz de 3 kişi 9 ar milyon verdik. 3 ay üyelik aldık.
Yukarıdaki de okulda kendimi kaybetmiş bi halde download yaptığımın ekran görüntüsü :D (7-8 saatte 16 gb çektim :)))
Saniyede 3mb ı bulduğum zamanlar da oldu...
Gerçekten tavsiye derim premiumu.
-
pirtakoz bu ne yaaaa aklımı başımdan aldın be abi bende mi okula gitsem ??? ama bizim okulun bağlantısı nasıl haberim yok belki rene biliyordur wireless nasıl abi inanılmaz bişey ya ne evde uraşıcam bi oyun indirecem diye 16 1700 ler offf of lan rapidshare premiumu kullanmak bu olsa demek
Toplam Hit: 3101 Toplam Mesaj: 20